ارسال به دوست نسخه چاپي
مدیرکل دفتر بهداشت محیط وزارت بهداشت:
نانوایان بدانند بازرسی واحدهای نانوایی، حساس و مهم است
مدیرکل دفتر بهداشت محیط وزارت بهداشت گفت: توجه به نظارت بهداشتی بر واحدهای نانوایی و اغذیهفروشی، از اولویتها و در رده بازرسیهای میدانی ما محسوب میشود.
جندقی در گفتوگوی اختصاصی با نگاه هستی بیان کرد: در 6 ماه اول امسال، واحدهای فروش و عرضه مواد غذایی به طور قابل توجه بازرسی شدهاند و در این ماهها در حدود 260 هزار اخطار هم به واحدهای متخلف ارسال شده است. وی افزود: ما به دنبال آن هستیم که ارتباطی نزدیک با مردم داشته باشیم. در این گستره بازرسی، همکاران ما به دنبال نظارت خواهند بود. جندقی ادامه داد: نظارت بر واحدهای نانوایی و مواد غذایی، از وظایف ما است و در رده بازرسیهای بحرانی ما قرار دارد و ما در وزارت بهداشت به دنبال آن هستیم که کنترلها را انجام دهیم. مدیرکل دفتر بهداشت محیط وزارت بهداشت اظهار کرد: یکی از روشهای بازرسی واحدهای نانوایی، مشارکت مردمی است و انتظار میرود که در این زمینه، مردم ما را یاری کنند چرا که نانوایی، یکی از مکانهای سلامتمحور است و برخورد قاطع با متخلفان خواهیم داشت. خبرنگار: ساناز مرادیان عنبران