تولید نان‌های تخت و تورتیلاها با فناوریBFY
وقتی صحبت از نان تازه به میان می‌آید، مصرف‌کنندگان به محصولات معتبرتر روی می‌آورند که لزوماً یک محصول تجاری به نظر نمی‌رسد.
 ١١:٥٧ - چهارشنبه ٢٧ تير ١٤٠٣ - نظرات : ٠متن کامل >>
مدیر کنترل کیفیت کارخانه آرد تابان:
پایش و ارزیابی آرد تولیدی در راستای مشتری‌مداری
مدیر کنترل کیفیت کارخانه آرد تابان گفت: در حال حاضر طبق دستورالعمل بهداشتی و تغذیه‌ای که از طرف وزارت بهداشت اعلام شده، استفاده از نمک بیش از 1/5 درصد وزن آرد مجاز نیست و بهتر است میزان نمک مصرفی کمتر از این مقدار باشد. درجه حرارت آرد و آب بسیار مهم است به طوری که اگر درجه حرارت خمیر حاصله حدوداً 27 درجه به دست بیاید و در تابستان اگر از آب سردتر استفاده شود، در قوام خمیر مؤثر خواهد بود.
 ١١:٥٤ - چهارشنبه ٢٧ تير ١٤٠٣ - نظرات : ٠متن کامل >>
مسئولان پشت درهای بسته برای نان تصمیم گرفته‌اند
مختاری، نانوایی که در شهر قدس تهران زندگی می‌کند و بیش ‌از 10 سال است در صنف نانوایی کار می‌کند، گفت: این صنف دغدغه دارد! خانواده دارد! این خانواده در این جامعه باید گوشت و مرغ تهیه کند! یک زمانی می‌گفتند نمک در حساب و کتاب محاسبه نمی‌شود، الآن نمک هم در حساب و کتاب محاسبه می‌شود.
 ١١:٥١ - چهارشنبه ٢٧ تير ١٤٠٣ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>