ارسال به دوست نسخه چاپي
معاون بهداشتی وزیر بهداشت
زنگ خطر مصرف نمک در صنعت غذا
معاون بهداشتی وزیر بهداشت گفت: برای کنترل میزان مصرف نمک در نان، باید پایش از مزرعه تا سفره در دستور کار قرار بگیرد.
دکتر فرشیدی در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار نگاه هستی بیان کرد: پویش سلامت در راستای سلامت خانوادهها به راه افتاد و یکی از این موارد، موضوع کاهش و کنترل فشار خون است و در کنار آن، موضوع دیابت در دستور کار قرار گرفت. وی افزود: یکی از دلایل افزایش دیابت و فشار خون، این است که افراد خانواده دسترسی به متخصصان ندارند بنابراین به دنبال آن هستیم که زیرساختها را هموار نموده و در اختیار مردم قرار دهیم تا ریسک دهساله سکته قلبی را کاهش دهیم. فرشیدی ادامه داد: استاندارد نمک، تعریف شده است و تولیدکنندگان اغذیه و نان موظف هستند نمک را بر اساس استاندارد تولید کنند. معاون بهداشتی وزیر بهداشت اظهار کرد: هنوز خطر مصرف نمک را در جامعه حس نکردهایم و باید بدانیم سرمنشأ آن، غذا است و تمام ارگانها باید در این زمینه با ما همکاری کنند و طبق سند امنیت غذایی، باید فرهنگ مصرف غذا در دستور کار قرار بگیرد. خبرنگار: ساناز مرادیان عنبران