ارسال به دوست نسخه چاپي
مدیرعامل کارخانه آرد جوانه شوشتر:
ضرورت حمایت دولت از توسعه تولید نانهای حجیم و نیمهحجیم
مدیرعامل کارخانه آرد جوانه شوشتر گفت: یکی از مسیرهای تغذیه سالم در کشور، سوق یافتن به سمت مصرف نان حجیم و نیمهحجیم است که در فرایند تولید آن از آردهای باکیفیت و همچنین در مسیر تولید آرد آن از مواد افزودنی مفید استفاده میشود.
سنادیزاده در گفتوگو با خبرنگار نگاه هستی بیان کرد: نانهای حجیم و نیمهحجیم، از جمله نانهای سلامتمحور هستند و به دلیل ضایعات و هدررفت اندک، باید مسئولین بر حمایت و توسعه تولید این نوع نانها همت گمارند چرا که در سلامت مردم نقش مثبت مستقیم دارند و سلامت مردم نیز در اولویت است. وی ادامه داد: خوشبختانه در زمینه تولید آرد نانهای حجیم و نیمهحجیم، با اقبال خوبی از طرف مشتریان مواجه هستیم. مشتریان ما با حجم بسیار مناسب تهیه مواد اولیه از ما، خط تولید را تقویت کردند و ما هم تلاش کردیم که در خرید آرد آنها، مشکلی ایجاد نشود. مدیرعامل کارخانه آرد جوانه شوشتر در ادامه به مشتریمداری این واحد آردسازی اشاره کرد و افزود: تلاش ما در این راستا بوده که خواستههای مشتریان را برآورده کنیم تا از کیفیت آرد ما رضایت داشته باشند و امیدواریم که این ارتباطات همواره وجود داشته باشد. سنادیزاده در پایان گفت: امیدوارم در سال پیش رو، کماکان بتوانیم در کنار مشتریان خود باشیم و محصولات را با کیفیتی قابل توجه عرضه کنیم. خبرنگار: ساناز مرادیان عنبران