ارسال به دوست نسخه چاپي
استفاده از ابرفود اسپولینا در محصولات کافهنان پامکین
کافهنانها، رستهای هستند که ایجاد آنها فضایی متفاوت را در دنیای امروز صنعت نان به وجود آورده است. در این میان، کافهنانهایی هستند که به دنبال نوآوری در تولیدند. کافهنان پامکین با مدیریت احسان شاهسون، یکی از این کافهنانهای موفق در سطح شهر تهران است که در منطقه شهرک غرب توانسته است مخاطبان بسیاری را به سمت خود جلب کند. دلیل آن هم تولید و عرضه متفاوت و متنوع نان نسبت به سایر کافهنانها است.
جزندری، مدیر داخلی این کافهنان در گفتوگو با خبرنگار نگاه هستی گفت: 3 سال است که کافهنان پامکین راهاندازی شده و یکی از ویژگیهای منحصر به فرد این کافهنان، این است که ما تولیدکننده جلبک اسپولینا در قشم هستیم و در این سه سال از این ابرفود که غذای فضانوردان است، در تولید انواع نوشیدنی و نان استفاده میکنیم. 75 درصد پروتئین در این ابرفود است و ما از این ماده غذایی مفید در منوی خود استفاده میکنیم. وی افزود: مردم به دنبال سلامتی هستند و به ویژه کسانی که وگن هستند، از اسپولینا استقبال میکنند. جزندری ادامه داد: مطالعات بسیاری روی این ماده غذایی انجام دادیم. از سوی دیگر من در یک مسابقه شرکت کردم که در بخش Tee paring، من از این ویژگی استفاده کردم و امروز مردم هم از آن استقبال میکنند. یکی از ویژگیهای منحصر به فرد این کافهنان، همراهی جزندری با سایر کارکنان در بخشهای مختلف است. وی در اینباره گفت: از آنجا که به این کار علاقهمند هستم، در میان مردم حضور دارم و آن چیزی که از کافهنان میدانم، این است که در کنار زیباییشناسی و هنر، شما باید مطالعات هم داشته باشید و اهمیت دادن به تغذیه سالم، منجر به آن میشود که مردم هم استقبال کنند بنابراین راهاندازی کافهنانها نیاز به تخصص دارد و برای همین است که بسیاری از کافهنانها منوی یکسان دارند. ما در این کافهنان به موضوع R&D بسیار توجه میکنیم و این یکی از نکات قابل توجه است. مدیر داخلی کافهنان پامکین اضافه کرد: کسانی که به سمت ایده میروند، دغدغهمند هستند اما متأسفانه اغلب به دنبال درآمدزایی هستند و کانسپت برای آنها مهم نیست. افرادی میتوانند تأثیرگذار باشند که تجربه قابل توجه دارند بنابراین اتحادیههای صنفی در این راستا میتوانند نقشی مؤثر ایفا کنند. وی در بخش دیگری از گفتههای خویش درباره تنوع تولید نان و شیرینی در کافهنان پامکین بیان کرد: در این کافهنان، انواع نان و شیرینی را در هر سبکی تولید میکنیم؛ دسر، کیکسازی، خشکسازی، نان خمیرترش، نانهای لایهای و غیره. جزندری در پایان گفت: تنوع و کیفیت کافهنان پامکین همواره یکنواخت است و همین موضوع رمز موفقیت این واحد است. صنعت نان هیچ وقت پایان ندارد اما افراد باید اول بدانند کافه چیست؟ نان چیست؟ قنادی چیست؟ پس از آن وارد این شغل شوند. خبرنگار: ساناز مرادیان عنبران