ارسال به دوست نسخه چاپي
آموزشهایی که از علاقه به هنر نان و شیرینی سرچشمه میگیرد
آموزش در حوزه نان و شیرینی، امروزه یکی از مهمترین ضروریات صنف است و پس از شیوع کرونا، شاهد آن بودیم که شمار بسیاری از افراد علاقهمند به تولید نان و شیرینی، در منزل مشغول آموزشهای مجازی شدند و با رونق کار خود توانستند در افزایش آگاهی علاقهمندان و هنرجویان، نقش بسزایی داشته باشند.
گلی جلالی، یکی از همین مربیان است که از شهرستان شاهرود در استان سمنان، با علاقه فراوان شروع به آموزشهایی در حوزه نان، کیک و شیرینی کرده است، آموزشهایی که هرچند برای آنها زحمت میکشد اما در بسیاری از موارد رایگان در اختیار هنرجویان میگذارد و به همین دلیل است که در طی 2 سال تلاش حرفهای خود، رضایت هنرجویانش را جلب کرده است. با وی گفتوگویی ترتیب دادیم که در ادامه میخوانید. جلالی در ابتدای گفتههایش با اشاره به علاقه خود در حوزه آموزش گفت: اینکه میتوانم زمینهای برای اشتغالزایی فراهم آورم، برایم بسیار باعث خوشحالی است و سعی میکنم با احساس مسئولیت، هنرجویانم را در این مسیر یاری کنم. وی افزود: آموزشهای من مجازی است اما سعی کردهام در فرایند آموزش، پا به پای هنرجویان باشم و به کوچکترین پرسش آنها در هر شرایطی پاسخ دهم و تا کنون در حدود 150 نفر هنرجو، از پکیجهای آموزشی من که در حوزه شیرینی، کیک و خامهکشی است، آموزش دیدهاند که خوشبختانه شماری از آنها وارد بازار کار شدهاند و بسیار موفق هستند. این مربی با ارزیابی مثبت از وضعیت آموزش در صنف قنادان بیان کرد: خوشبختانه آموزش در این صنف به خوبی و باکیفیت انجام میشود به همین دلیل است که کیفیت شیرینی در کشور بهتر شده است چرا که اغلب کسانی که در این صنف فعالیت میکنند، به دنبال بهروز شدن هستند. وی که در کنار آموزش انواع کیک و شیرینی، آموزش نان را نیز در دستور کار دارد، در اینباره اظهار کرد: من آموزشهایی را در زمینه نان شیرمال، نان باگت، نان سیمیت و انواع پیراشکیها در اختیار هنرجویانم قرار میدهم که بسیار از آن استقبال شده است. جلالی در پایان ابراز امیدواری کرد که در آینده نزدیک بتواند آموزشهای حضوری هم داشته باشد که مطمئناً با استقبال هنرجویان مواجه خواهد شد. خبرنگار: ساناز مرادیان عنبران