ارسال به دوست  نسخه چاپي 

رئیس هیأت مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران:

مرکز نوآوری صنعت غذا، اتاق فکری برای عمل‌آوری ایده‌ها

رئیس انجمن صنفی آردسازان ایران گفت: در صنعت غذا، به مجموعه مرکز نوآوری که دربرگیرنده اتاق شتاب‌دهنده، اتاق فکر، اتاق ایده‌ها و طرح‌های جدید است، نیاز داشتیم و امکانات آن از سوی معاونت علمی ‌و فناوری ریاست جمهوری در منطقه‌ای که ساکنان تهران با آن خاطرات صدساله دارند، فراهم آمد.

 

سید محمدرضا مرتضوی در گفت‌وگویی به مناسبت افتتاحیه مرکز نوآوری صنعت غذا اظهار کرد: پیوند مرکز نوآوری با صنعت غذا در مکانی نوستالژیک، نیاز این صنعت را به چنین فضایی گرم و متناسب با شرایط و با در نظر گرفتن تمام نکات تکنیکی و سخت‌افزاری که در کشور به آن نیاز داشتیم، فراهم نمود.

وی افزود: مرکز نوآوری در دنیا سابقه‌ای ۱۵ ساله دارد که مراحل ایجاد آن از نظر سخت‌افزاری انجام شده و اکنون ما با بسیج نیروهای خوش‌فکر و مدیران مسلط به موضوع شتاب‌دهنده‌ها و تحقیقات در صنعت غذا، نگاه مدیریتی را بسیج خواهیم کرد و با کمک یکدیگر، مامن و پناهگاهی ایجاد خواهیم نمود تا با سازوکار علمی، ‌فنی و اقتصادی، بتوانیم با حمایت درست از نیروهای خوش‌فکر جامعه و دانشگاهیان، با ایده‌های نو، عملگرایی را در این صنایع به نحو احسن انجام دهیم.

مرتضوی با تاکید بر نقش دکتر علیرضا کریمی ‌در ایجاد مرکز نوآوری صنعت غذا اظهار کرد: نقش دکتر کریمی ‌قابل تحسین است. وی با تمام تلاش خود و پتانسیل کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان و نیز اعتبار چندساله خود در صنعت غذا، نقش بسزایی در مرکز نوآوری صنعت غذا ایفا کرد که باید قدردان وی باشیم چراکه  توانست با پیوند میان مجموعه مدیریتی بخش دولتی و خصوصی، رویکردی علمی‌ و صحیح را برای این صنعت رقم بزند.

رئیس انجمن‌ صنفی آردسازان ایران در بخش دیگری از گفته‌های خویش با توجه به شرایط اقلیمی ‌ایران در تولید محصولات کشاورزی گفت: آینده صنعت غذا با تاثیر از آب و هوا، تولید محصولات کشاورزی، بازار مصرف و نیازهای واحدهای تولیدی و نیز با هماهنگ کردن بخش‌های مختلف و ایجاد پل ارتباطی در راستای توفیق اقتصادی، در مرکز نوآوری صنعت غذا شکل خواهد گرفت و ما به این اتفاق بسیار خوش‌بین هستیم.

رئیس خانه صنعت و معدن استان تهران در پایان از تلاش‌های دکتر سورنا ستاری، معاون رئیس جمهور به عنوان مدیری خوش‌فکر که به نقش شتاب‌دهنده‌ها در حوزه‌های اقتصادی رسمیت بخشید، قدردانی کرد و گفت: اکنون که سازوکارها و بخش سخت‌افزاری فراهم شده است، باید در بخش نرم‌افزاری به کمک فعالان تولید و با مدیریت سرمایه‌ها، پتانسیل شتاب‌دهی به ایده‌ها را افزایش دهیم تا ان‌شاءا... نقش پررنگی در مرکز نوآوری صنعت غذا داشته باشیم.