ارسال به دوست  نسخه چاپي 

جانشين مديرکل نظارت بر مواد غذايي، بهداشتي و آرايشي معاونت غذا و داروي استان مرکزي تاکيد کرد:

توليد محصولات سلامت‌محور، اولويت ما است

جانشين مدير کل نظارت بر مواد غذايي، بهداشتي و آرايشي معاونت غذا و داروي استان مرکزي بيان کرد: از تمام شرکت‌هايي که در راستاي توليد محصولات سالم با رعايت ضوابط، حرکت رو به جلويي دارند، حمايت مي‌کنيم.

 

 

مهندس آذر مختاري در گفتوگو با خبرنگار نگاه هستي در خصوص وضعيت صنعت آرد و نان استان مرکزي گفت: وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و واحدهاي تابع آنها در استان، هدف و غايت اصليشان پيگيري سلامت افراد است؛ تغذيه سالم تاثير مستقيمي بر سلامت افراد جامعه دارد و از آنجا که آرد گندم، ماده اوليه قوت غالب جامعه ايران محسوب ميشود، رعايت معيارهاي استاندارد آن از اهميت بسزايي برخوردار است.

وي افزود: نظارت، يکي از شاخصهاي دانشگاه علوم پزشکي و سازمان غذا و داروي استان است، از واحدهاي آردسازي استان به طور جدي و مستمر نمونهبرداري ميشود و همچنين با مديران کنترل کيفيت، جلسات همانديشي را در جهت ارتقاي کيفيت و سلامت محصولات برگزار ميکنيم.

جانشين مديرکل نظارت بر مواد غذايي، بهداشتي و آرايشي معاونت غذا و دارو استان مرکزي به تنظيم سند سلامت نان اشاره کرد و گفت: سند نان در راستاي ارتقاي گندم، آرد و نان در استان مرکزي تصويب شده و تمام تلاش ما اين است که با اجرايي شدن آن، شاهد ارتقاي چشمگير زنجيره گندم، آرد و نان در استان باشيم.

 وي  افزود: همچنين در ابتداي سال 98 براي اولين بار در کارگروه سلامت و امنيت غذايي استان به رياست استاندار، مصوب شد که درصد سبوسگيري آرد و نان بر اساس حداقل استاندارد باشد.

مختاري خاطرنشان کرد: از کارخانههاي آردي که محصولات سلامتمحور با رعايت ضوابط و حرکت رو به جلو داشته باشند، حمايت ميکنيم

وي در خصوص صنعت آردسازي استان مرکزي اظهار کرد: واحدهاي آردسازي استان با سطحي از تکنولوژي  خوب در حال فعاليت هستند اما با توجه به کيفيت متوسط گندم در استان مرکزي، چالشهايي در خصوص تامين گندم وجود دارد که با تلاش اخير اداره کل غله، خوشبختانه در حال حاضر  اين مشکلات مرتفع شده است.