ارسال به دوست  نسخه چاپي 

مدیر آزمایشگاه شرکت کاله گوشتی آمل:

از کیفیت آرد در تولید سوسیس و کالباس راضی هستیم

یکی از صنوفی که آرد در آن مصرف می‌شود، صنعت سوسیس و کالباس در کشور است. شاید مصرف آرد در این صنوف قابل توجه نباشد اما کیفیت آن بر محصول نهایی تاثیرگذار است. در همین راستا مهندس صبوری، مدیر آزمایشگاه شرکت کاله گوشتی آمل در گفت‌وگو با خبرنگار نگاه هستی گفت: آرد صنف و صنعت در تولید سوسیس و کالباس با توجه به استاندارد‌های ملی استفاده می‌شود و اگر آردی مطابق با استاندارد نباشد، آن را برگشت می‌دهیم.

وی افزود: هرچند کیفیت آرد در صنایع دیگر بیشتر مورد توجه است اما در این صنعت هم تا حدودی می‌توان گفت که تاثیر دارد.

مدیر آزمایشگاه شرکت کاله گوشتی آمل با اشاره به اینکه ماده اولیه در تولید محصولات از اهمیت قابل توجهی برخوردار است، بیان کرد: در تولید سوسیس و کالباس هم باید این نکته را مورد توجه قرار داد که مواد اولیه باید با دقت و حساسیت انتخاب شود که آرد هم از این قانون مستثنی نیست.

صبوری با تاکید بر نوع استفاده از آرد در این صنف اظهار کرد: دو نوع آرد در این صنف استفاده می‌شود، آرد نول و آرد بربری که در واقع به نوع تولیدات ما نزدیک است. البته فرمولاسیون‌های لازم از سوی بخش تحقیق و توسعه مشخص می‌شود اما باید گفت که تاثیر آرد در صنعت قنادی و نانوایی، بیشتر از این صنف است.

وی با اشاره به سهمیه‌بندی آرد صنف و صنعت گفت: سهمیه‌بندی و توزیع آرد از طریق سامانه، تاثیری بر کیفیت آرد نگذاشته و ما محصول با‌کیفیت را برای تولیدات خود استفاده می‌کنیم.