ارسال به دوست  نسخه چاپي 

سهمیه آرد در سامانه صنف و صنعت محدود است

شیرینی‌های بسته‌بندی شده و در اصطلاح کار‌خانه‌ای، امروز بازار مصرف قابل توجهی دارند تا جایی که تولیدات آن‌ها ضمن تامین نیاز بازار داخل، صادر می‌شود. یکی از مواد مورد استفاده این کارخانه‌ها، آرد است که چندی پیش از سوی دولت از طریق سامانه آرد صنف و صنعت و با در نظر گرفتن سهمیه مورد نیاز آن‌ها توزیع گردید. البته که کیفیت آرد بسیار در تولید مهم است اما باید بدانیم که تولیدکنندگان با چالش‌هایی در این بین مواجه هستند.

مهرداد کیانی، یکی از تولیدکنندگان این صنعت با برند کیانیان در گفت‌و‌گو با خبرنگار نگاه هستی گفت: شیرینی سنتی که در قالب بسته‌بندی شده و کار‌خانه‌ای تولید می‌شود، می‌تواند برای کشور ارزآوری داشته باشد اما باید به این نکته توجه کرد که  شیرینی سنتی جزئی از فرهنگ است و اکنون در قالب بسته‌بندی‌های متنوع، درصدد هستیم تا این گروه از شیرینی‌ها را بیشتر از گذشته تولید کرده و به مردم یادآوری کنیم که شیرینی سنتی، شناسنامه ایران است.

وی درباره بهره‌گیری از آرد سامانه صنف و صنعت گفت: بخشی از آرد را از طریق سامانه صنف و صنعت تامین می‌کنیم که کیفیت مطلوبی دارد اما این میزان آرد جوابگوی ما نیست چرا که حجم تولیدمان بسیار زیاد است بنابراین مجبوریم برای تولید خودمان آرد تهیه کنیم.