ارسال به دوست نسخه چاپي
روغن، معضل اصلی صنف نانوایان حجیم و نیمهحجیم
نان حجیم و نیمهحجیم، از نانهای پرطرفداری است که در سالهای اخیر، از اقبال چشمگیری در میان مشتریان برخوردار شده است و نانوایان حجیم و نیمهحجیم در سراسر کشور تلاش میکنند تا نان باکیفیت تولید کرده و با تنوع قابل توجه به دست مصرفکنندگان برسانند.
در سالهای اخیر به ویژه پس از شیوع کرونا، این نانها به ویژه در قالب نانهای بستهبندی، بسیار مورد توجه مردم قرار گرفت اما در سال ۱۴۰۰، باز هم این صنف با چالشهایی مواجه بود به ویژه در تامین روغن و کره که یکی از مواد اولیه ضروری برای تولید نانهای لایهای و کروسان است و همین موضوع، موجب نارضایتی بسیاری از نانوایان از این شرایط شده است. هرچند که محمدجواد کرمی، رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمهحجیم در تلاش است تا مواد اولیه بدون دغدغه در اختیار نانوایان قرار گیرد اما موضوع روغن به معضلی اساسی برای اعضای این صنف تبدیل شده است. حال باید دید دولت چه برنامهای برای تامین روغن مورد نیاز این صنف خواهد داشت؟!