ارسال به دوست  نسخه چاپي 

رئیس سازمان صمت استان تهران:

در صدور مجوزهای نانوایی باید تسهیل‌گر باشیم

رئیس سازمان صمت استان تهران بیان کرد: تداخل صنفی میان صنف قنادان و نانوایان حجیم و نیمه‌حجیم، در هیأت رئیسه اتاق اصناف تهران در حال پیگیری است.

 

یدا... صادقی در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار نگاه هستی گفت: اگر در راستای حل مشکلات تداخل صنفی نیاز به مساعدت باشد، در کمیسیون نظارت کمک خواهیم کرد.

وی درباره صدور مجوزهای بیرویه نانوایی اظهار کرد: مجوز بیرویه در صنف نانوایی نداریم. ما باید تابع قانون باشیم و قوانین موجود نیز اجازه محدودیت صدور مجوز نانوایی را نمیدهد. البته در دورهای صدور مجوز محدود بود چرا که توانایی تأمین آرد یارانهای نداشتیم.

صادقی ادامه داد: در آن بازه زمانی مجبور به ایجاد محدودیت بودیم که بسیار هم برای صدور مجوز نانوایی، متقاضی وجود داشت. ما معتقد هستیم این صنعت باید نیازمندیها را برطرف کند به این صورت که نانوایی در مناطق جدید راهاندازی شود یا اینکه واحدهای نانوایی در مناطق کم تقاضا به مناطق پرجمعیت انتقال داده شود تا با این اقدام، از صدور مجوز جدید کاسته شود.

به گفته رئیس سازمان صمت استان تهران، شغل نانوایی برای بسیاری از متقاضیان جذابیت دارد اما به تدریج با دشواریهای این شغل آشنا میشوند.

صادقی در پایان گفت: شرایط سختگیرانه را برای صدور مجوز واحدهای نانوایی اعمال میکنیم اما نباید ضوابط را به گونهای تنظیم کنیم که این صنف متضرر شود و از سوی دیگر نباید هم به گونهای باشد که صدور مجوزها، بیرویه صورت گیرد و بیش از هر چیز باید حداکثر بهداشت و رفاه برای نانواییها لحاظ شود.