ارسال به دوست
نسخه چاپي
نامگذاری روز ملی گندم و نان، گامی مهم در ارتقای کیفیت و فرهنگسازی
محسن ضیایی، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان، اهمیت ویژه گندم، آرد و نان را در زندگی مردم ایران و جهان یادآور شد و گفت: مصرف نان در کشور ما، سه تا چهار برابر میانگین جهانی است و این موضوع، اهمیت راهبردی این کالای اساسی را دوچندان میکند.
وی در گفتوگو با خبرنگار نگاه هستی بیان کرد: در سطح جهانی سالانه حدود ۸۰۰ میلیون تن گندم تولید میشود و ایران با نوسان سالانه، رتبهای بین پانزدهم تا بیستوپنجم دنیا را در تولید گندم به خود اختصاص میدهد. با توجه به نقش کلیدی گندم و نان در سفره تمام اقشار جامعه، نامگذاری سیویکم فروردینماه به عنوان روز ملی گندم و نان، اقدامی بجا و شایسته بود که به همه فعالان این صنعت تبریک میگویم. ضیایی با تقدیر از نقش رسانهها بهویژه «نشریه نگاه هستی» در ترویج فرهنگ مصرف نان سالم، تصریح کرد: برگزاری همایشهای علمی در تهران و استانها، گامی بزرگ در جهت توسعه فرهنگ مصرف نان باکیفیت بود. در استان اصفهان نیز طی روزهای بیستوهفتم و بیستوهشتم فروردینماه، همایشهای علمی با مشارکت دانشگاه اصفهان، دانشگاه علوم پزشکی و مجموعه غله و خدمات بازرگانی استان با حضور بیش از ۵۰۰ نفر برگزار شد که با استقبالی خوب مواجه گردید. مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان با اشاره به اهداف اصلی نامگذاری این روز، اظهار کرد: تمرکز اصلی بر ارتقای کیفیت گندم، آرد و نان است. خوشبختانه در همایشهای برگزار شده، بر اهمیت تولید آرد کامل، نان سالم و مزایای آن برای سلامت مردم تأکید شد و ضرورت فرهنگسازی گسترده میان مردم و نخبگان دانشگاهی مورد توجه قرار گرفت. وی تأکید کرد: ضروری است علاوه بر توجه به کمیت تولید گندم، کیفیت نیز در اولویت قرار گیرد. همچنین باید استانداردهای لازم در زمینه تولید گندم پیادهسازی شود تا نانی مطلوب و سالم در اختیار مردم قرار گیرد. ضیایی در پایان ضمن آرزوی توفیق برای فعالان حوزه گندم و نان، ابراز کرد: امید است با ارتقای مستمر کیفیت محصولات مرتبط با گندم، شاهد کاهش بیماریهای گوارشی و ارتقای سلامت جامعه باشیم. خبرنگار: ساناز مرادیان عنبران