ارسال به دوست  نسخه چاپي 

درخشش نان تاریخی «کرنون» و غرفه انار در دومین جشنواره ملی نان کرمان

حسین برهانی اناری، بخشدار شهرستان انار، درباره موفقیت غرفه این شهرستان در دومین جشنواره ملی نان کرمان بیان کرد: شهرستان انار با عرضه نان تاریخی «کرنون» در این جشنواره شرکت کرد و توانست مورد توجه داوران و بازدیدکنندگان قرار گیرد.

 

وی در گفت‌وگو با خبرنگار نگاه هستی با اشاره به قدمت نان کرنون گفت: پیشینه این نان به دوره ساسانیان بازمی‌گردد و بقایای تنورهای به‌جای‌مانده از آن دوران، گواهی بر تاریخچه طولانی و اصالت این نان سنتی است.

برهانی اناری افزود: نان کرنون با آرد کامل محلی تهیه می‌شود و به دلیل طعم و کیفیت خاص خود، در میان مردم شهرستان انار و حتی در سایر نقاط کشور، طرفداران بسیار دارد و اغلب در کنار غذاهای محلی سرو می‌شود.

بخشدار شهرستان انار در ادامه به ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد نان کرنون اشاره کرد و گفت: مراحل خمیرگیری، روش پخت و استفاده از هیزم در تنورهای سنتی، نان کرنون را به محصولی خاص و مورد توجه تبدیل کرده است که همین موضوع سبب شده غرفه شهرستان انار در رتبه‌ای برجسته در کنار شهرستان بردسیر قرار گیرد.

وی در پایان از تمام عوامل اجرایی جشنواره از جمله اداره کل غله و خدمات بازرگانی و شهرداری کرمان و همچنین حمیدرضا رستمی که نقشی مؤثر در برگزاری این رویداد داشته است، قدردانی کرد.

 

خبرنگار: ساناز مرادیان عنبران