ارسال به دوست  نسخه چاپي 

تهیه گندم دوروم غنی شده از فیبر

مصرف‌کنندگان کانادایی دوست دارند غذاهایی که می‌خورند، فیبر بیشتری داشته باشد لذا بخش علوم کشاورزی شرکت Corteva قصد دارد گندم دوروم جدید خود را در مرکز پزشکی True source تولید کند.

 

به گزارش نگاه هستی به نقل از worldgrain، طبق گفته شرکت Corteva کانادا، آرد سمولینا که در شرکت True source از گندم دوروم تولید شده است، بیش از دو برابر فیبر موجود در آرد گندم سنتی را دارد.

مدیر بخش ارزش افزوده شرکت Corteva در آمریکای شمالی در این باره گفت: ما بررسی کرده‌ایم که چگونه می‌توانیم دانه گندم دوروم را غنی‌سازی کنیم تا برخی از مشکلات موجود در آن را حل کنیم و بتوانیم به مصرف‌کنندگانی کمک کنیم که به دنبال غذاهایی سلامت‌محورتر هستند. 

وی بیان کرد: ما باید مواد غذایی را پردازش و تقویت کرده و بررسی کنیم که چگونه در بذر گندم دوروم، آن مواد مغذی را تثبیت کنیم یا به صورت مواد افزودنی این مشکل را رفع کنیم. اگر ما بتوانیم مواد موجود را در دانه ایجاد کنیم، آن را به عنوان یک فرصت فوق‌العاده جهت رسیدن به یک مزیت تغذیه‌ای به طور مستقیم برای مصرف‌‌کننده خواهیم دید.

شرکت Corteva اعلام کرد که گندم دوروم True source برای ارائه یک تجربه حسی بهینه در غذاهای بسته‌بندی شده نیز طراحی شده است. این نکته، کلیدی است زیرا بسیاری از خریداران برای تغییر رژیم غذایی خود به محصولات غذایی مناسب‌تر، ممکن است تردید داشته باشند یا نگرانی‌هایی در مورد طعم، مزه و حس ماده غذایی هنگام جویدن در دهان داشته باشند.

مدیر بخش ارزش افزوده شرکت Corteva گفت: شرکت کالاهای بسته‌بندی شده مصرفی قادر خواهد بود تا دو برابر فیبر را بدون اینکه طعم یا بافت محصول غذایی را به خطر بیندازد، به مصرف‌کننده تحویل دهد بنابراین تغذیه بدون نیاز به کنار گذاشتن یک ماده غذایی، بخشی مهم است. همچنین ما معتقدیم فرصتی فوق‌العاده با همکاری شرکت Trusource در تولید ماکارونی و هم در محصولات نانوایی به وجود خواهد آمد که صنایع غذایی و مصرف‌کنندگان از تولید و خوردن آن لذت خواهند برند.

وی در توضیح ویژگی‌های سلامتی مواد غذایی Trusource بیان کرد: مطالعه‌ای که از سوی شرکت Corteva انجام شده است، فیبر را به عنوان کم‌مصرف‌ترین درشت‌مغذی در رژیم غذایی مردم آمریکای شمالی توصیف می‌کند. این یک محصول نشاسته‌ای آمیلوز بالا با قابلیت هضم کم است. این کار مزایای تغذیه‌ای قابل توجه دارد از جمله بهبود مدیریت قند خون و سلامت روده و همچنین به افزایش سیری کمک کرده و از نفخ و التهاب دستگاه گوارش جلوگیری می‌کند.

به گفته مدیر بخش ارزش افزوده شرکت Corteva، این شرکت انتظار دارد تا اوایل سال ۲۰۲۵ نمونه‌هایی از آرد سمولینا و پاستا را از شرکت Trusource در اختیار صنایع غذایی قرار دهد. آن‌ها می‌توانند کارهای تحلیلی، طراحی محصول و طراحی منو را انجام دهند. 

وی گفت: ما می‌دانیم انجام این کار زمان‌بر است بنابراین ما می‌توانیم نمونه‌هایی از محصول سال ۲۰۲۴ را برای صنایع غذایی ارائه کنیم و سپس به موازات آن، ما در چند سال آینده برنامه‌های تجاری‌سازی خواهیم داشت. ما پیش‌بینی می‌کنیم که بتوانیم این فعالیت را افزایش داده و در مزارع سراسر غرب کانادا گسترش دهیم.

در ابتدا، شرکت Corteva قصد دارد Trusource را در غرب کانادا تجاری کند اما ممکن است رونمایی از محصول جلب توجه کند و این شرکت قصد داشته باشد به جنوب کانادا هم نگاهی داشته باشد.

مدیر بخش ارزش افزوده شرکت Corteva گفت: من انتظار دارم به دیگر مناطق جغرافیایی جهان نگاهی داشته باشیم از جمله شمال ایالات متحده که گندم دوروم در آن رشد می‌کند و سپس با ادامه رشد تقاضا برای محصول، به دنبال فرصت‌های تازه خواهیم بود زیرا معتقدیم این محصولی منحصربه‌فرد است و می‌تواند به تولیدکننده برای رشد محصول با‌ارزش‌تر کمک کند و حتی به تولیدکننده هم پاداش تولید محصول خود را بدهد زیرا مصرف‌کننده‌ای که از مزایای تغذیه‌ای بیشتری برخوردار می‌شود، پاداشی برای تولید‌کننده محصول هم محسوب می‌شود.

وی توضیح داد: تولیدکنندگان ماکارونی که به دنبال ایجاد یا طراحی محصولاتی با فیبر بالاتر هستند، به دنبال دانه‌های گندم دوروم جایگزین هستند تا بتوانند این کار را انجام دهند. آن‌ها به دنبال استیرین یا فیبر خارجی هستند که بسیار گران است. ما بر این باوریم که برای تولیدکنندگان ماکارونی، استفاده از گندم دوروم Trusource با فیبر بالا در واقع صرفه‌جویی در هزینه خواهد داشت و یک ماده غذایی مقرون‌به‌صرفه‌تر و سودآورتر تولید می‌کنند تا اینکه بخواهند از سایر افزودنی‌ها استفاده کنند.

Trusource durum  بخشی از مجموعه مواد تشکیل‌دهنده ارزش افزوده شرکت Corteva است که شامل روغن کانولا امگا ۹ و روغن سویا مملو از اولئیک بالا است همچنین مزایای پایداری را ارائه می‌کند و تحت سیستم حفظ هویت کشت می‌شود که اجازه می‌دهد محصولات را از مزرعه یا منطقه مبدأ تا پردازشگر مواد، ردیابی کنند.

مدیر بخش ارزش افزوده شرکت Corteva بیان کرد: گندم دوروم شرکت True source، یک مزیت واقعاً قابل توجه دارد زیرا در مقایسه با گندم دوروم ایتالیایی۳۰ درصد کربن کمتری دارد. گندم دوروم ایتالیا با توجه به سیستم‌های چرخه زراعی و کشتی که دارد، رشد آن موجب کاهش خاک‌ورزی می‌شود. هر چیزی که این گندم در آن رشد می‌کند، منجر به جذب کربن از طریق گندم می‌شود. ما در حال ساختن خاک هستیم، نه تخلیه خاک و در مقایسه با گندم دوروم ایتالیایی، گندم دوروم شرکت True source حدود ۸۵ درصد آبیاری کمتری نیاز دارد. این یک محصول بسیار پایدار است. گندم دوروم از شرکت Trusource، یک داستان کشاورزی احیا‌کننده فوق‌العاده دارد که در دشت‌های شمالی (ایالات متحده) و منطقه غربی کانادا وجود دارد.