ارسال به دوست نسخه چاپي
زنجیره تولید نان از تأمین بذرهای اصلاح شده گندم تا تولید آرد باکیفیت
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: تولید نان، یک زنجیره کامل شامل تولید بذر، کشت گندم، برداشت و نگهداری در سیلوهای ذخیرهسازی گندم و پس از آن تولید و ذخیرهسازی آرد در سیلوها است که در کیفیت نان نقشی بسزا دارد.
فروحا... محمد در گفتوگو با خبرنگار نگاه هستی بیان کرد: در سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان تلاش شده است که با تولید بذر اصلاح شده گندم بتوانیم طلای زرد را باکیفیت در اختیار آردسازان قرار دهیم. وی افزود: در استان زنجان، سرانه مصرف گندم خبازیها ١۵٠ هزار تن است که این مقدار به جز مصارف صنف و صنعت است. رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان ادامه داد: در تولید نان باکیفیت باید موضوع تولید گندم باکیفیت و دارای ارزش غذایی بالا را هم لحاظ کنیم که خوشبختانه در سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان به این موضوع توجه ویژه میشود. محمد اضافه کرد: مهمترین خواسته نانوایان، تأمین آرد باکیفیت است که سازمان جهاد کشاورزی هم در تأمین نیاز نانوایان استان نقش خود را به خوبی ایفا میکند. وی در بخش دیگری از گفتههای خویش با اشاره به مشکلات عمده نانوایان استان زنجان اظهار کرد: نانوایان خواستار افزایش سهمیه آرد خود هستند که البته با افزایش روزافزون نانواییها، این موضوع نیاز به بررسی دارد. از سوی دیگر نرخ پایین نان استان زنجان هم از دیگر چالشهای این روزهای نانوایان محسوب میشود که در کارگروههای مختلف به دنبال آن هستیم که نرخ منصفانه برای نانوایان تعیین شود. رئیس سازمان جهان کشاورزی استان زنجان در ادامه درباره تولید نان کامل در این استان هم بیان کرد: از آنجا که نان کامل، سلامتمحور است، خوشبختانه استان زنجان هم تولید نان کامل را آغاز کرده است و سازمان جهاد کشاورزی با توجه به این موضوع، گندم کیفی مورد نیاز کارخانهها را تولید مینماید. محمد در پایان گفت: نانوایان در زنجان بسیار زحمت میکشند و در هر شرایطی، اصول تولید نان را رعایت میکنند و قدردان زحمات آنها هستیم و امیدواریم با تعیین نرخ، بخشی از مشکلات نانوایان رفع شود. خبرنگار: ساناز مرادیان عنبران