ارسال به دوست  نسخه چاپي 

واحد صنعتی روشن یزد، برند شصت‌ساله ملی

شرکت آرد روشن یزد، یکی از برندهای مطرح ملی در صنعت گندم، آرد و نان است. این واحد صنعتی دارای 60 سال سابقه درخشان در تولید انواع آرد است. گفتنی است این شرکت فعالیت خود را با سیستم والسی در خردادماه 1342 در مرکز شهر یزد آغاز نموده و در سال 1379 با انتقال به شهرک صنعتی یزد و استقرار خط تولید کامل انواع آرد با استفاده از تکنولوژی آلاپالا ترکیه با ظرفیت اسمی 350 تن در روز ادامه داده است.

 

 

در راستای سیاست‌های توسعه‌ای، این شرکت در سال 1390 اقدام به احداث خط کامل تولید آرد سمولینا و صنف و صنعت با ظرفیت تولید 500 تن در روز با استفاده از تکنولوژی بولر نمود و توان تولید در این مجموعه تولیدی به 850 تن در روز رسید. این واحد صنعتی که در یکی از استان‌های واردکننده گندم قرار گرفته است، علی‌رغم شرایط سخت در تأمین گندم کیفی، همواره تولید کیفی و پایدار داشته که رضایت مشتریان استانی و بازارهای هدف خارج از استان این واحد صنعتی، مؤید این کیفیت بوده و هست و در این راستا موفق به اخذ تندیس‌های متعدد از سازمان غذا و دارو، اداره کل استاندارد و سازمان صمت در سطح استانی و ملی شده است.

شایان ذکر است این شرکت در مقاطعی موفق به عرضه بین‌المللی محصولات شده است که البته با تغییر سیاست‌های دولت در حوزه واردات گندم و صادرات آرد، متوقف شده است.

آنچه این شرکت را از سایر شرکت‌های خوشنام کشوری در تولید و عرضه محصول متمایز می‌کند، شرایط جغرافیایی و واقع شدن در استانی است که تولید گندم زیر 5 درصد است و همواره واردکننده گندم از سایر استان‌ها است و در عین حال دارای بازار مصرف تخصصی و خواهان بیشترین تنوع در تولید نان سنتی است که البته تأمین نظر مصرف‌کنندگان و تداوم همکاری با مصرف‌کنندگان، نیازمند دقت و همت دست اندرکاران این واحد صنعتی در تأمین نیاز مصرف‌کنندگان است. در این راستا، گزارشی میدانی از سطح استان یزد و گفت‌وگویی با مدیران این واحد صنعتی داشتیم که خلاصه آن در پی می‌آید.

علیرضا هادی‌پور، مدیرعامل و عضو هیأت مدیره آرد روشن یزد در آغاز سخن با بیان اینکه تولید کیفی و پایدار در راستای جلب رضایت همیشگی بازار هدف در عرضه آرد سنتی و صنف و صنعت همواره در دستور کار بوده است، تصریح کرد: در این راستا همواره به‌روزرسانی و تجهیز ماشین‌آلات تولید، آزمایشگاه، ذخیره‌سازی و ارتقای سطح دانش فنی کارکنان مجموعه در دستور کار بوده است.

 

آرد روشن، واحد پیشرو در احداث سیلوی بتنی در کشور

وی با اشاره به سابقه شصت‌ساله آرد روشن یزد اظهار کرد: وقتی مجموعه‌ای دارای سابقه بیشتر باشد، سطح انتظارات بازار مصرف نیز افزایش می‌یابد و این موضوع، مسئولیت واحدهای صنعتی بزرگ را سنگین‌تر می‌کند و در این راستا همواره سعی نموده‌ایم در همه زمینه‌ها علی‌رغم مشکلات موجود، کارخانه را در شرایطی ایده‌آل نگه داریم.

 

تولید آردهای تخصصی از اهداف مهم ما است

هادی‌پور به گسترش و تجهیز آزمایشگاه کنترل کیفیت، توسعه و افزایش ظرفیت سیلوهای آرد و گندم و افزایش خطوط بسته‌بندی اشاره کرد و گفت: برای تحقق اهداف استانداردسازی کیفی گندم و آرد، نخستین کارخانه‌ای بودیم که در کشور اقدام به ساخت و راه‌اندازی سیلوی 60 هزار تنی بتنی نمودیم و در ادامه برای تولید محصول کیفی و استانداردسازی گندم و آرد تولیدی، افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی استاندارد گندم و آرد را در دستور کار قرار دادیم که در حال حاضر در حال بهره‌برداری است و با توجه به تنوع کیفی آرد مورد نیاز بازار مصرف، از طریق استقرار سیلوهای آرد، امکان تولید انواع آرد تخصصی بر اساس ثبت سفارش مشتری را داریم.

 

استقرار بهترین آزمایشگاه کنترل کیفیت در استان یزد

مدیرعامل آرد روشن یزد افزود: همچنین برای کنترل و رصد کیفی دقیق گندم و آرد، طرح توسعه‌ای آزمایشگاه کنترل کیفیت، نهایی شد و در حال حاضر دپارتمان آزمایشگاه این واحد صنعتی با استفاده از مدرن‌ترین و به‌روزترین تجهیزات آزمایشگاهی از برندهای مطرح بین‌المللی در حال فعالیت است و برای کسب مجوز 17025 نیز اقدامات لازم در این واحد انجام شده است که با اخذ این گواهینامه به زودی جزو کارخانه‌های انگشت‌شمار کشور در کسب این استاندارد بین‌المللی خواهیم بود.

 

در صورت رفع انحصار در تولید، ناوگان حمل را افزایش خواهیم داد

وی ادامه داد: در سال گذشته با هدف تولید انواع آرد در بسته‌بندی‌های کوچک، خطوط بسته‌بندی کارخانه را افزایش دادیم و با توجه به اینکه استان یزد مهد تولید انواع نان‌های سنتی و شیرینی است، به دنبال رونق بیش از پیش در جذب بازار آردهای صنف و صنعت و مصارف خانگی هستیم و در این راستا استقرار سامانه حمل کارخانه را در دستور کار داریم تا محصول به موقع و به بهترین شکل به مصرف‌کننده تحویل شود اما متأسفانه در حال حاضر به دلیل وجود انحصار در تولید، اختیاری در حمل آرد نداریم که البته به محض آزادسازی و رقابتی شدن تولید، ناوگان حمل را گسترش خواهیم داد و در حال حاضر نیز برای حمل آرد به واحدهای صنعتی، چندین دستگاه تریلی بونکر اضافه کرده‌ایم تا امکان حمل آرد تا شعاع 600-500 کیلومتری را برای مشتریان داشته باشیم.

این فعال صنعت آرد دولتی بودن گندم را مهم‌ترین مانع برای رشد و توسعه صنعت آرد کشور دانست و گفت: 95 درصد گندم مورد نیاز استان یزد وابسته به واردات از سایر استان‌ها است که به لحاظ انحصاری بودن صنعت، امکان واردات و خرید گندم کیفی نداریم و این موضوع خصوصاً در نیمه دوم سال پس از فصل برداشت به لحاظ افت بالا و ناخالصی گندم، برای کارخانه‌های استان چالش‌برانگیز می‌شود و دسترسی ما را به گندم کیفی محدودتر می‌کند. این در حالی است که ما روز به روز شاهد افزایش سطح توقع مصرف‌کننده‌ها در بخش خبازی و بخش صنف و صنعت هستیم.  

وی توضیح داد: ما در استان یزد بیشترین تنوع تولید انواع نان سنتی را داریم که سبک پخت آن‌ها بیشتر با استفاده از تنورهای سنتی است و وزن چانه نان‌های سنتی در رسته تافتون سنتی نسبت به سایر نان‌های تولیدی در دیگر استان‌ها، سنگین‌تر و نان حجیم محسوب می‌شود که نیازمند شبکه گلوتنی قوی در آرد تولیدی است. این درحالی است که ما تنوع و افت کیفیت گندم داریم. مشتریان هم در نان‌های سنتی رشد فنی و علمی لازم را نداشته‌اند که بتوانیم با ارائه مشخصات رئولوژی، مشکل آرد را برایشان رفع کنیم لذا همواره دغدغه داریم آردی با کیفیت ثابت به مشتریان آرد خبازی برسانیم که خوشبختانه در این راستا با توجه به امکانات مذکور و تلاش‌های تیم تولیدی، موفق بوده‌ایم اما امیدواریم با رفع انحصار و در دسترس بودن گندم کیفی زیر نظر دولت بتوانیم در حوزه تولید آرد شاهد رشد بیش از پیش باشیم.

هادی‌پور همچنین بر لزوم وجود ذخیره استراتژیک و گذراندن زمان استراحت گندم در استان‌های وارد‌کننده گندم تأکید کرد.

این فعال صنعت آرد به موضوع استهلاک در صنعت آرد کشور اشاره نمود و خاطرنشان کرد: اختصاص قطره‌چکانی مابه‌التفاوت دستمزد آسیابانی به واحدهای صنعتی و افزایش فزاینده هزینه‌های تولید اعم از لوازم یدکی، حقوق و دستمزد، انرژی، کرایه حمل و نقل و غیره، برای صنعت آسیب‌زا شده و منطقی است که به ازای رشد قیمت در موارد مذکور، سالانه افزایش قیمت محصول نیز اعمال شود که متأسفانه دولت اقدامی در این حوزه ندارد و این موضوع موجب افت درآمد و افزایش قیمت تمام شده محصول می‌شود و این مهم تأثیر مستقیم در صرف هزینه برای به‌روزرسانی تجهیزات و ماشین‌آلات تولید آرد در کشور دارد و چنانچه دولت تدبیری در این حوزه نداشته باشد، شاهد مستهلک شدن صنعت مدرن آردسازی کشور خواهیم بود.

مدیرعامل آرد روشن یزد که یکی از برندهای مطرح ملی در کشور است با بیان اینکه در حال حاضر صنعت آرد با 40 درصد ظرفیت اسمی در حال فعالیت است، از صدور مجوز احداث کارخانه آرد در کشور انتقاد کرد و گفت: در حال حاضر ما ظرفیت مازاد در تولید آرد داریم و جای سؤال است که سرمایه‌گذاران جدید با چه انگیزه‌ای اقدام به اخذ مجوز و ساخت کارخانه در این صنعت می‌نمایند در حالی که در صنایع غذایی، فرصت‌های شغلی بهتری وجود دارد. در این شرایط، به نظر می‌رسد سرمایه‌گذاران با هدف خرید و فروش مجوز و استفاده از سهمیه دولتی وارد حوزه تولید آرد می‌شوند که این روش سرمایه‌گذاری، صحیح نیست و به نوعی اتلاف سرمایه ملی است.

 

تولید آرد کیفی با استفاده از بهترین تجهیزات ذخیره‌سازی و آزمایشگاه

 

 

در ادامه بازدید از کارخانه آرد روشن، گفت‌وگویی با مهندس بهبود صفی‌خانی، مدیر کنترل کیفیت این واحد صنعتی داشتیم. وی که دانش‌‌آموخته کارشناسی صنایع غذایی و دارای سابقه فعالیت در صنایع بسته‌بندی لبنیات بوده و نزدیک به 7 سال است در این کارخانه مشغول به فعالیت است، پروسه استحصال آرد را بسیار دقیق و نیازمند توجه ویژه در مقایسه با سایر صنایع دانست و گفت: قبل از ورود به صنعت آرد، تولید در این صنعت به نظرم بسیار آسان می‌آمد اما در واقع کنترل پروسه تولید در صنعت آرد نیازمند دقت و توجه بسیار زیاد است.

وی به تنوع تولید در صنعت آرد اشاره کرد و افزود: ما در آرد روشن، انواع آرد خبازی و صنف و صنعت را تولید می‌کنیم اما جالب است که همان آردی که از آن به نام آرد نول یاد می‌شود، خود دارای انواع گوناگون با خواص رئولوژی متفاوت است.

صفی‌خانی با بیان اینکه محصول تولیدی صنعت آرد، کالایی واسط است که در فرایند تولید دیگر به مصرف‌کننده عرضه می‌شود، گفت: بهبود کیفیت آرد تولیدی به طور مستقیم در تولید محصول نهایی مانند انواع نان و محصولات سایر کارخانه‌های آردبر از جمله شیرینی، شکلات، ماکارونی و غیره مؤثر است. در این راستا جهت تولید بهینه محصول از لحظه ورود گندم تا خروج آرد، پروسه تولید از سوی واحد کنترل کیفیت رصد می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه کارخانه‌ آرد روشن همواره بر رشد و توسعه تولید تمرکز داشته است، گفت: امسال شصتمین سالگرد تأسیس این واحد صنعتی است که سیاست‌ مالکان همواره بر مدار توسعه بوده و با توسعه آزمایشگاه تخصصی و مدرن و سیلوهای گندم و آرد، این امکان را داریم که گندم ورودی را پس از آزمایش‌های تخصصی، تفکیک و اختلاط نموده و پس از بوجاری چند مرحله‌ای که از ارکان تولید آرد باکیفیت است، انواع آرد کیفی را با مشخصات مورد نیاز بازار مصرف عرضه نماییم و خوشبختانه در تعاملی که با مشتریان داریم، همواره از آرد ما رضایت داشته‌اند که همکاری طولانی‌مدت در چندین سال اخیر از سوی مشتریان، چه واحدهای نان سنتی و حجیم چه مشتریان صنف و صنعت، نشانگر این اعتماد است.

مدیر کنترل کیفیت آرد روشن ابراز امیدواری کرد که با یکسان‌سازی نرخ و شفاف‌سازی بازار تولید آرد، این واحد صنعتی، عملکردی قدرتمندتر از حالت کنونی در بازارهای داخلی و خارجی داشته باشد.

 

تعمیر و نگهداری به‌موقع و کنترل مصرف انرژی از وظایف مدیر تولید

 

در جریان بازدید از سالن‌های تولید این مجموعه صنعتی مدرن، مهندس بیدل، مدیر تولید مجموعه، ما را همراهی می‌کرد. وی که فارغ‌التحصیل رشته مکانیک و دارای 24 سال سابقه فعالیت در صنعت است که 16 سال آن در آرد روشن یزد گذشته است، تعامل آزمایشگاه و واحد تولید را برای استحصال آرد کیفی ضروری دانست و گفت: با توجه به تنوع کیفیت گندم‌های ورودی، واحد آزمایشگاه و تولید به دقت کیفیت گندم‌های ورودی را رصد می‌کنند و پس از جداسازی و ذخیره در سیلوها، گندم وارد مرحله بوجاری می‌شود که در این واحد صنعتی با استقرار ماشین‌آلات مدرن، بوجاری و پاکسازی گندم به بهترین شکل انجام و گندم کیفی وارد خط تولید می‌شود.

مهندس بیدل افزود: با ورود گندم به خط، تمامی مراحل تولید، رصد کیفی می‌شود و پس از تأیید کیفیت از سوی واحد آزمایشگاه، محصول تولیدی به قسمت کیسه‌گیری آرد وارد و در بسته‌بندی‌های مشخص برای ورود به بازار مصرف آماده می‌شود.

وی در ادامه به وظایف مدیر تولید در تعمیر و نگهداری تجهیزات تولید اشاره کرد و گفت: تعمیر و نگهداری دستگاه‌ها باید به‌موقع از سوی واحد تولید انجام شود. همچنین تمهیداتی برای کنترل مصرف انرژی و استفاده از رده انرژی A در دستگاه‌ها داریم ضمن اینکه تولید به گونه‌ای مدیریت می‌شود که در زمان اوج مصرف از حجم کاری کاسته شود.

مدیر تولید آرد روشن با بیان اینکه این کارخانه، تنها کارخانه‌ای است که دارای تکنولوژی بولر و تجهیزات مدرن آسیابانی، آزمایشگاه و حتی کیسه‌گیری و حمل و نقل است، اظهار کرد: تمام زیرساخت‌ها برای تولید بهینه و وارد شدن به مدار تولید کیفی در بازار رقابتی دیده شده است و این واحد صنعتی این توانایی را دارد که علاوه بر تأمین آرد کیفی یکنواخت در استان، بازارهای هدف بین‌المللی نیز داشته باشد و امیدواریم با آزادسازی و خروج صنعت آرد از انحصار، بتوانیم مشتریانی در سطح بین‌المللی داشته باشیم.

 

گزارش میدانی از نانوایان، قنادان و صنعتگران در یزد

 

بهره‌گیری از ماشین‌آلات مدرن آسیابانی، تأسیسات ذخیره‌سازی استاندارد آرد و گندم، تجهیزات مدرن و به‌روز آزمایشگاهی و همراهی تیم متخصص در تمامی مراحل تولید، از ارکان مهم توفیق یک واحد صنعتی در جذب بازارهای هدف است.

در بازدیدی که از آرد روشن به عنوان برند مطرح کشوری داشتیم، تمامی موارد مذکور به دقت رعایت شده بود. به وضوح می‌توان گفت این واحد صنعتی از برندهای مطرح کشوری است که همواره نگاهی توسعه‌محور با تأکید بر تولید کیفی و جذب بازارهای هدف داشته و در استانی که گندم‌خیز نیست و مجبور به استفاده از گندم دولتی با کمترین حق انتخاب است، توانسته با مدیریت و استانداردسازی گندم و بوجاری مناسب، پروسه آسیابانی را در حد استاندارد کیفی به نحو احسن انجام دهد.

توجه این واحد صنعتی به واحد آزمایشگاه، کیسه‌گیری و ناوگان حمل، مؤید این مطلب است که مدیران این واحد، اهداف تولید توسعه‌محور در شرایط رقابتی را دنبال می‌کنند و هدفشان تنها تولید آرد خبازی در چارچوب سهمیه دولتی نیست که البته در حوزه عرضه آرد خبازی نیز بر اساس شنیده‌ها اولین کارخانه‌ای که سفارشش در آرد دولتی به اتمام می‌رسد، آرد روشن یزد است.

در این راستا گزارش میدانی داشتیم از خبازی‌های متعدد و سایر مشتریان صنف و صنعت این واحد صنعتی تا از نزدیک در جریان کیفیت محصول و تعامل کارخانه آرد روشن با جامعه هدف قرار بگیریم و گزارشی که در پی می‌آید، خلاصه این بازدیدها است.

 

گل‌محمدی، نانوای نسل سومی:

نان مأکول با شاطر ماهر و آرد باکیفیت

علی گل‌محمدی، نانوای شاغل در رسته تافتون تنوری، اولین ایستگاه گفت‌وگوی ما با مشتریان آرد روشن یزد بود. وی که نسل سوم نانوا در یزد است با بیان اینکه علاقه و انگیزه، مهم‌ترین عامل در پخت نان مأکول است، گفت: اگر نانوا فنی و عاشق حرفه‌اش باشد، از هر آردی نان مأکول پخت می‌کند.

وی با بیان اینکه 30 سال است در خبازی فعالیت می‌کند، اظهار کرد: نانوایی از مشاغل سخت و زیان‌آور است اما متأسفانه مسئولین کمتر به این موضوع توجه می‌کنند و همکاران ما در دل آتش تنور، دل به کار داده و نان سالم به دست مردم می‌دهند و انتظار دارند مسئولین حداقل مزد دست نانوا را بدهند و با معطل نگه داشتن نرخ، انگیزه را از نانوا سلب نکنند.

گل‌محمدی که به پخت نان تافتون سنتی که نوعاً با سایر تافتون‌ها متفاوت است و نوعی نان حجیم محسوب می‌شود اشتغال دارد، کیفیت و پایداری آرد و کیفیت نان را لازم و ملزوم دانست و گفت: البته که شاطر ماهر، هر آردی را می‌تواند به نان مأکول تبدیل کند اما نباید انتظار معجزه از نانوا داشته باشیم. ماده اولیه، تأثیر بسزا در پخت نان کیفی دارد که در این راستا طی 30 سال فعالیت خودم و پدر و پدربزرگم، همیشه مشتری پروپا قرص آرد روشن بوده‌ایم به دلیل اینکه کمترین تغییر در کیفیت را دارند و با توجه به اینکه کارخانه‌ای مجهز دارند، آرد مورد نظر ما را با شرایطی که برای نان تافتون تنوری ایستاده می‌طلبد، تولید می‌کنند و ما هیچ مشکلی در عمل‌آوری آرد روشن برای نان تافتون تنوری نداریم و مشتریان همیشه از نان ما راضی هستند.

 

ذوالفقاری، نانوای سنتی یزدی:

تولید نان غنی شده سفارشی با آرد روشن یزد

در بازدید از نانوایی‌های سنتی یزد، اکثر واحدهای صنفی مشتری آرد روشن یزد بودند و تقاضا برای دریافت سهمیه از این کارخانه را داشتند و همگی بر کیفیت یکسان آرد این واحد صنعتی اشاره می‌نمودند که برای پخت نان باکیفیت، اطمینان خاطر به نانوا می‌دهد. در میان نانوایی‌های سنتی، یک واحد نانوایی که نان غنی شده با شیر و انواع مغزها را تولید می‌کرد، توجهمان را جلب نمود و گفت‌وگویی با ذوالفقاری، متصدی این واحد نان سنتی یزد داشتیم.

وی با بیان اینکه پخت این واحد بر اساس سفارش مشتری است، گفت: در این واحد، نان سنتی غنی شده با شیر و مغز بادام، گردو و غیره پخت می‌شود و عرضه محصول براساس ثبت سفارش مشتری انجام می‌شود.

این نانوا همچنین به پخت نان خشک غنی شده اشاره کرد و افزود: نان تولیدی ما ارزش غذایی و ماندگاری خوبی دارد و خود به تنهایی غذایی سالم و مقوی است.

ذوالفقاری بر دقت و وسواس خود در انتخاب بهترین مواد اولیه تأکید کرد و گفت: از آنجا که که مشتریان ما براساس سفارش خرید می‌کنند، درخواست و توجه اکید بر کیفیت دارند از این رو تمام مواد اولیه مورد مصرف در این واحد اعم از شیر و مغزها و آرد به گونه‌ای انتخاب می‌شود که کیفیت لازم را داشته باشد لذا به دلیل کیفیت پایدار و خواص کیفی آرد تولیدی کارخانه روشن یزد، همواره مشتری این واحد صنعتی هستیم و در پخت از آرد تولیدی این شرکت استفاده می‌کنیم.

 

نجمه طالع، استادکار نان حجیم و نیمه‌حجیم:

کیفیت رضایت‌بخش آرد روشن یزد برای نان‌های حجیم و نیمه‌حجیم

در میان واحدهای نان حجیم و نیمه‌حجیم، یکی از واحدهای فعال در سطح شهر به خاطر وجود استادکار زن در کارگاه، توجه ما را جلب کرد. نجمه طالع، دانش‌آموخته رشته مهندسی برق، شف این کارگاه بود. وی دلیل انتخاب این جایگاه شغلی را علاقه عنوان کرد و گفت: علاقه زیادی به فعالیت در حوزه نان داشتم در این راستا دوره‌های مختلف را گذراندم و در حال حاضر انواع نان ساندویچ در این واحد زیر نظر من تولید می‌شود.

گفتنی است وی دارای 5 سال سابقه در تولید انواع نان ترکی، فرانسوی، مک دونالد آمریکایی و غیره است که مشتریان زیادی دارد و جالب بود که این شف نیز مشتری آرد روشن یزد بود و از کیفیت آرد این واحد صنعتی و یکنواختی آن ابراز رضایت نمود.

 

حاج کاظم فردوسیان، عضو هیأت مدیره بنگاه شیرینی‌سازی خلیفه رهبر:

کام مشتریان را با آرد روشن، شیرین می‌کنیم

پس از گذر از نان‌های سنتی و حجیم، طی بازدید از بنگاه شیرینی‌سازی حاج خلیفه علی رهبر، گفت‌وگویی با نوه وی و پسر حاج حسن فردوسیان از دیگر شرکای این مؤسسه خوشنام داشتیم.

وی با بیان اینکه مؤسسه مذکور در سال 1295 هجری شمسی به همت آقایان حاج خلیفه علی رهبر، حاج مرتضی شیرینی‌ساز و حاج حسن فردوسیان آغاز به فعالیت نمود، اظهار کرد: خوشحالیم که 108 سال است در اوج موفقیت و درستکاری به فعالیتمان ادامه می‌دهیم و شیرینی را میزبان کام مردم می‌کنیم.

حاج کاظم فردوسیان رمز موفقیت و اقبال این مؤسسه را تولید کیفی دانست و بیان کرد: در تمام این سال‌ها از ماده اولیه طبیعی و سالم در روند تولید استفاده کرده‌ایم و اگر ماده اولیه مورد نظرمان در استان موجود نبوده، از استان‌های مجاور خرید کرده‌ایم تا کیفیت مشکل پیدا نکند.

وی با بیان اینکه ما با ذائقه‌های متفاوت در مشتریان مواجه هستیم، گفت: هدف ما جلب رضایت حداکثر مشتریان است و در این راستا استفاده از ماده اولیه کیفی، ضروری است و همه مواد اولیه را از تولیدکنندگان و باغداران که دغدغه تولید کیفی دارند، تهیه می‌کنیم. البته در کشور ما اکثراً کیفیت محصولات کشاورزی وابسته به شرایط جوی است اما خوشبختانه در حوزه آرد با مجموعه‌ای در ارتباط هستیم که طی سال‌های فعالیت از کیفیت آردش راضی بوده‌ایم و کام مردم را با آرد روشن، شیرین می‌کنیم.

 

محمدعلی قهوه‌چی الحسینی، مدیر مجموعه تالار یزد:

در فست‌فود و بیکری، مشتری محصولات آردی کارخانه روشن هستیم

در مجموعه تالار یزد، انواع غذای سنتی با بهترین کیفیت عرضه می‌شود. این مجموعه از رستوران‌های خوش‌نام یزد است که از سال 1398 به همت محمدعلی قهوه‌چی الحسینی، عرضه فست‌فود نیز به این مجموعه اضافه شده است. وی در گفت‌وگویی که داشتیم اظهار کرد: در رستوران فست‌فود نیز مانند رستوران غذای سنتی، انتخاب مواد اولیه با رعایت اصول کیفی انجام می‌شود و ما همواره بر سلامت غذایی تأکید داشته و داریم. در این راستا در فست‌فود نیز انتخاب گوشت و سایر مواد مورد مصرف از جمله آرد باکیفیت برای ما اهمیت دارد.

قهوه‌چی الحسینی به راه‌اندازی آکادمی پخت انواع نان، آشپزی، قنادی و فست‌فود از سوی مجموعه تالار یزد اشاره کرد و گفت: با دعوت از استادکاران زبده از مناطق مختلف کشور، سعی در پرورش نیروی متخصص و علاقه‌مند داریم. در این راستا یک واحد بیکری در مجموعه داریم که انواع نان مورد مصرف خودمان در این واحد تهیه می‌شود و با توجه به موارد مذکور، در انتخاب محصول کیفی، مشتری پروپا قرص آرد روشن برای تولید نان‌های مورد نیاز، آرد مرینت مرغ سوخاری، خمیر پیتزا و غیره هستیم و خوشبختانه از محصولات این واحد صنعتی مدرن، رضایت کامل داریم.

 

عبدالرحیم زاهدی، مدیر تولید شرکت نگین آریا زرین سپهر یزد:

آرد روشن به عنوان برند مطرح کشوری، انتخاب ما است

شرکت نگین آریا زرین سپهر یزد از شرکت‌های فعال در حوزه بسته‌بندی مواد غذایی است که از سال 1395 راه‌اندازی شده است.

به گفته عبدالرحیم زاهدی، مدیر تولید شرکت، بسته‌بندی انواع محصولات غذایی در این واحد انجام می‌شود همچنین خط تولید رشته آش هم در این شرکت مستقر شده که شرکت مذکور در حوزه رشته آش، پودرهای سوخاری و کیک، از مشتریان وفادار آرد روشن یزد است و مدیران مجموعه معتقدند آرد روشن یزد در سطح استان نمره کیفی نخست را دارد و از برندهای مطرح کشوری است.

 

جلیل باغستانی، خلیفه قنادی شیرین:

33 سال است مشتری کیفیت آرد روشن هستیم

قنادی شیرین، یکی دیگر از واحدهای تولیدی بود که برای گزارش رفتیم. در این واحد، جلیل باغستانی، شف یا به قول یزدی‌ها خلیفه، با ما گفت‌وگو داشت.

وی با اشاره به 33 سال فعالیت قنادی شیرین به‌ عنوان یکی از واحدهای قدیمی در یزد گفت: یزد، مهد تولید شیرینی است و شیرینی یزدی به کیفیت شناخته می‌شود که البته و صد البته پیش‌نیاز مهم پخت شیرینی خوش‌طعم و باکیفیت، استفاده از آرد مناسب پخت برای انواع شیرینی است که ما در این سال‌ها همواره جهت اطمینان خاطر از کیفیت شیرینی، انواع آرد مورد نیازمان از جمله ستاره، نول و نول ممتاز را از آرد روشن یزد تهیه می‌کنیم و به همکاران نیز توصیه می‌کنیم که برای حصول اطمینان و ریسک پایین کیفیت، از آرد روشن استفاده کنند.

 

خبرنگار: ندا کاظمی ترکی