ارسال به دوست نسخه چاپي
پیشرفت دانشگاه ایالتی کانزاس در مرکز جهانی نوآوری غلات و غذا
در 17 مه، دانشگاه ایالتی کانزاس در شهر منهتن، ساختمانی را به بخش علوم و صنعت غلات اختصاص داد که همچنان یک دانشکده کشاورزی را در خود جای خواهد داد و بدین ترتیب، مرکز جهانی جدیدی برای نوآوری در غلات و غذا ایجاد شد.
به گزارش نگاه هستی به نقل از worldgrain، مدیر تحقیقات و توسعه در دانشگاه کانزاس اعلام کرد: این اتفاق به طور مثبت بر دانشجویان، آینده دانشکده و سایر ذینفعان دانشکده کشاورزی تأثیر خواهد گذاشت. مرکز جهانی نوآوری غلات و مواد غذایی که امکاناتی پیشرفته را ارائه میکند، بخشی جداییناپذیر از مرکز دانشکده کشاورزی در حوزه علوم غلات و علوم دامی در ایالت کانزاس خواهد بود. این ابتکار چندوجهی، بخشی از یک برنامه بلندپروازانه برای تبدیل دانشگاه ایالتی کانزاس به نسلی جدید از دانشگاهها است. ساختمان جدید، بخشی از ابتکار و نوآوری دانشکده کشاورزی است که بیش از 200 میلیون دلار در ساخت و ساز آن هزینه شده است که در مجاورت سایت مرکز جهانی نوآوری غلات و غذا قرار دارد. مدیر تحقیقات و توسعه در دانشگاه کانزاس همچنین گفت: ما تصمیم گرفتیم بخشهایی جدید در دانشکده بسازیم تا فرصتی بیشتر برای تعامل میان رشتهها فراهم شود. مرکز جهانی نوآوری غلات و غذای ایالت کانزاس، یک پروژه واقعاً متحولکننده است. این مرکز نه تنها آینده کشاورزی و فناوری غذایی در ایالت کانزاس را نشان میدهد بلکه نشانی از نوآوری و پایداری برای جهان است. مرکز نوآوری غلات و غذا به عنوان پلی برای تحقیق، همکاری و آموزش عمل خواهد کرد. این مرکز، باهوشترین افراد را در دانشگاه، صنعت و دولت گرد هم میآورد تا پیشرفتهایی را رقم بزند که عملکرد محصول را بهبود بخشد و کیفیت غذا را افزایش دهد. این مرکز که انتظار میرود در تابستان 2026 تکمیل شود، شامل آزمایشگاههای میانرشتهای جدید برای همکاری در دانشکدهها و فضاهای صنعتی جدید خواهد بود. در این مرکز همچنین آزمایشگاههای تحقیقاتی نانوایی، آزمایشگاه تجربی و کلاسهای تئوری برگزار خواهد شد. میتوان گفت مشکلاتی که سیستم غذایی با آن روبهرو است، دشوارتر از آن چیزی است که تا کنون وجود داشته است. برای جلوگیری از تحت تأثیر قرار گرفتن محصول گندم در پی تغییرات آب و هوایی، با بهکارگیری هوش مصنوعی و اطلاعات موجود، این مرکز در پی مقابله با چالشهای موجود است. آردنت میلز از جمله شرکتهای حامی این مرکز است. این شرکت 3/5 میلیون دلار برای ابتکار و نوآوری در این مرکز متعهد شده است. این پروژه بسیار مهم است زیرا نمایانگر آیندهای جدید است، آغازی جدید که در انتظار ما و مهمتر از همه برای افرادی است که پس از ما خواهند آمد. ADM همچنین اخیراً تعهد خود را مبنی بر کمک 1 میلیون دلاری به این مرکز اعلام کرده است. مدیر تجاری ADM گفت: ما از حمایت این تسهیلات جدید، ابتکار و نوآوری کشاورزی در دانشگاه ایالت کانزاس خوشحال هستیم. مرکز جهانی نوآوری غلات و غذا قصد دارد راه را برای پیشرفت در تحقیقات و فناوری هموار کند و به عنوان پیشرو در حل مشکلات صنعت آردسازی و پخت نان عمل کند. در این مرکز، تمرکز قویاً بر توسعه انواع گندم است چراکه توسعه تنوع گندم از نظر کیفیت آرد و نان پیامدهایی دارد. این موضوع حتی در ارزش غذایی فراوردههای گندمی نیز تأثیرگذار خواهد بود.