ارسال به دوست  نسخه چاپي 

استقبال مردم شهرکرد از نان‌های حجیم و نیمه‌حجیم

محسن قلی‌پور در شهرکرد، مرکز استان چهار محال و بختیاری، کافه‌نان تاتلی را راه‌اندازی کرده است؛ کافه‌نانی که فضایی متفاوت از فرهنگ سنتی این شهر را ایجاد کرده است تا مردم بتوانند ساعاتی از روز خود را در آن سپری کنند.

 

قلی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار نگاه هستی درباره کافه‌نان تاتلی بیان کرد: در این کافه‌نان، 80 مدل نان تولید می‌شود که بسیاری از این نان‌ها پخت روز هستند و مردم استقبالی ویژه‌ از آن‌ها دارند.

وی درباره فرهنگ‌سازی مصرف نان‌های حجیم و نیمه‌حجیم بیان کرد: در سال 1399 که این مجموعه راه‌اندازی شد، به طور طبیعی با چالش‌های بسیاری مواجه بودیم و نیاز به توضیح بسیار بود اما خوشبختانه به تدریج فرهنگ مصرف نان‌های حجیم و نیمه‌حجیم در میان مردم شهرکرد با استقبال مواجه شد.

قلی‌پور اضافه کرد: من در دوره‌های مختلف آموزشی حضور پیدا کردم تا بتوانم امروز به مردم شهرکرد خدمت‌رسانی کنم.

وی درباره مشکل عمده مصرف نان‌های حجیم و نیمه‌حجیم گفت: موضوع فرهنگ‌سازی، مشکل اصلی در این منطقه است اما خوشبختانه به تدریج و با گذشت زمان، این موضوع مرتفع خواهد شد. از سوی دیگر، نرخ نان‌های حجیم و نیمه‌حجیم در این منطقه پایین است و ما سعی کرده‌ایم مردم را با این نان‌ها آشنا کنیم.

 

خبرنگار: ساناز مرادیان عنبران