ارسال به دوست
نسخه چاپي
تلفیق عطر نان و قهوه،تجربه دلپذیر یک باریستا در کافهنان
در رسته کافهنان، باریستا نقشی بسزا دارد چرا که مهارت وی میتواند تجربهای دلنشین را برای مشتری به همراه داشته باشد.
ستوده، باریستایی است که حدود 13 سال تجربه کار در دنیای قهوه را دارد. وی در گفتوگو با خبرنگار نگاه هستی درباره تجربه خود به عنوان باریستا در یک کافهنان گفت: نان به خودی خود منبع انرژی است، به گمانم جنس افرادی که به کافهنان مراجعه میکنند متفاوت است با افرادی که کافیشاپ را انتخاب میکنند. این باریستا اضافه کرد: درکل تجربه زیبایی است که بوی قهوه با بوی نان تلفیق شود و این تجربهای است که قبلاً برایم اتفاق افتاده بود. بوی نان تازه و از آن طرف عطر و بوی اسپرسویی که میگیری، فضای کافهنان را دوچندان جذاب میکند. وی درباره تفاوت کافیشاپ با کافهنان گفت: فکر نمیکنم تفاوتی میان این دو وجود داشته باشد. البته تنها تفاوت را منوی کافیشاپها و کافهنانها تعیین میکنند. ستوده با اشاره به تجربه کاری خود در کافهنان بیان کرد: بنده تجربه کار در کافهنان را پیش از این هم داشتهام و باید بگویم کار در یک کافهنان به دلیل فضا و محیط آن، بسیار لذتبخش است؛ اینکه انواع نانها و شیرینیها با پخت تازه عرضه میشوند و در کنار نان تازه، یک فنجان قهوه هم سرو میشود، تجربهای جذاب را برای مصرفکننده به دنبال خواهد داشت. این باریستا در ادامه درباره دورههای آموزش باریستایی گفت: دورههای بسیار زیادی برای آموزش وجود دارد البته در مرحله اول باریستا باید با تاریخچه قهوه آشنا شود و هر آنچه درباره دمآوری قهوه وجود دارد، باید بداند. در آموزش باریستایی، مباحث تئوری بسیار مهم است و در مرحله بعد نحوه استفاده از دستگاه اسپرسوساز، نگهداری از آن و تنظیمات مربوطه از جمله مواردی که باریستا باید آموزش ببیند. در مجموع دیدگاه یک باریستا که در یک کافهنان مشغول به فعالیت است، جذابیتهای خاص خود را دارد. امروز شاهد هستیم که با وسعت کافهنانها، تعداد افراد علاقهمند به آموزش در این رسته، در حال افزایش است. خبرنگار: ساناز مرادیان عنبران