ارسال به دوست  نسخه چاپي 

همسویی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی با ترویج مصرف نان کامل

دکتر اردلان زیلابی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: آگاهی‌رسانی به مردم برای بهتر کردن کیفیت نان لازم است تا در سایه آن، میزان مصرف نان کامل در بین آحاد جامعه افزایش یابد.

 

وی بیان کرد: نان قوت غالب مردم است و ۵۰ درصد انرژی و کالری بدن با مصرف نان تأمین می‌شود بنابراین باید مورد توجه قرار گیرد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه هزینه‌ای بالا برای تهیه نان صرف می‌شود، گفت: نهضت احیای نان کامل در استان مرکزی آغاز شده است.

دکتر زیلابی اضافه کرد: نان کامل حاوی مواد غنی است که باعث پیشگیری از بیماری‌های مختلف می‌شود. اگر نان کامل مواد کافی نداشته باشد یا جوش شیرین به آن اضافه شود، سلامت مصرف‌کننده را به خطر می‌اندازد.

 

خبرنگار: ساناز مرادیان عنبران