ارسال به دوست
نسخه چاپي
وزیر بهداشت در گفتوگوی اختصاصی تأکید کرد:
تولید نان کامل و سلامتمحور از اولویتهای وزارت بهداشت است
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: نان یکی از مهمترین مقولههای سلامتمحور در سبد غذایی مردم است و باید روی تولید نان سالم تأکید مؤکد داشته باشیم.
بهرام عیناللهی در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار نگاه هستی بیان کرد: نان قوت غالب مردم است بنابراین ما در وزارتخانهای که سلامت مردم را تضمین میکند، موظف هستیم به موضوع تولید نان با جدیت هرچه بیشتر ورود کنیم و بر تولید سلامتمحور آن تأکید داریم. وزارت بهداشت تأکید مؤکد دارد که در فرایند تولید نان، از آرد سبوسدار یا آرد کامل استفاده شود. وی با اشاره به اینکه شماری از استانهای کشور به عنوان پایلوت جهت تولید نان کامل پیشگام شدهاند، اظهار کرد: استانهای مرکزی، قم، فارس، آذربایجان و خراسان از جمله استانهایی هستند که تولید نان سالم و کامل را در دستور کار قرار دادهاند. عیناللهی با اشاره به همکاریهای بین سازمانی در جهت تولید نان کامل تصریح کرد: وزارت صمت و وزارت جهاد کشاورزی هم با ما در تولید نان کامل همکاری دارند. امیدواریم بتوانیم در تولید نان کامل به نتیجه دلخواه خود دست پیدا کنیم. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پایان گفت: تولید نان به شیوه سلامتمحور از جمله مواردی است که وزارت بهداشت به عنوان تولیت سلامت، برنامههایی را برای آن در دستور کار قرار داده است. خبرنگار: ساناز مرادیان عنبران