ارسال به دوست
نسخه چاپي
آمادگی تولید آرد کامل در کارخانه آرد گلچین کنگاور
کارخانه آرد گلچین کنگاور در سال 1370 تأسیس شده است. ابتدا این کارخانه با ماشینآلات و تکنولوژی روس فعالیت خود را آغاز کرد اما در سال 1395 تکنولوژی خطوط این کارخانه مجهز به خط تولید بولر شد.
مهدی ظفری، مدیر داخلی کارخانه آرد گلچین کنگاور در گفتوگو با خبرنگار نگاه هستی بیان کرد: این کارخانه توانایی تولید انواع آرد را دارد. تولید آرد صنف و صنعت این کارخانه مورد تقاضای کارخانههای بزرگ همچون ماکارونی سمیرا، ویتانا، ماکارونی مانا و کارخانههای نشاسته قم و همدان است. وی درباره خط تولید آرد در این کارخانه بیان کرد: سالانه 75 هزار تن ظرفیت تولید انواع آرد ماکارونی، آرد خبازی و ستاره را داریم. مدیر داخلی کارخانه آرد گلچین درباره مهمترین ویژگی آرد این کارخانه بیان کرد: ما در این کارخانه تمام آردها را با کیفیت یکنواخت تولید و عرضه میکنیم و 35 درصد صرف تولید آرد صنف و صنعت، 35 درصد آرد ماکارونی و 65 درصد از ظرفیت آرد این کارخانه صرف تولید آرد خبازی میشود. ظفری در ادامه درباره تقاضای مشتریان گفت: کنگاور، هرسین، صحنه و بخشی از کرمانشاه، متقاضیان آرد این کارخانه هستند. البته بخشی از تولید این کارخانه به خارج از استان ارسال میشود اما آرد سبوسدار ما زیاد از اقبال برخوردار نبود. با این حال ما آمادگی آن را داریم که آرد کامل تولید و عرضه کنیم. تولید آرد کامل نیازمند خط تولید مناسب است. ما در کارخانه آرد بیگلری و گلچین شرایط تولید آرد کامل باکیفیت را داریم و این کارخانه از جمله کارخانههای مجهز برای تولید آرد کامل است. وی اضافه کرد: تولید نان سبوسدار، اگر درست اجرا شود، برای سلامت آحاد جامعه ضروری و مفید است اما باید تمام پروسه تولید از کارخانه تا نانوایی به درستی اجرا شود. مدیر داخلی کارخانه آرد گلچین اضافه کرد: تمام کارخانه آرد گلچین کنگاور از تکنولوژی روز برخوردار است و به همین دلیل است که شرایط تولید آرد باکیفیت را داریم. ظفری درباره اشتغالزایی در استان کرمانشاه تصریح کرد: با توجه به اینکه به کرمانشاه عرق داریم بنابراین درصدد برآمدیم تا با اشتغالزایی، سهمی در رفع چالش اشتغال مردم داشته باشیم. وی در پایان گفت: خواهش ما از مسئولین این است که آرد و نان را آزاد کنند. آزادسازی به بهبود تولید در زنجیره آرد و نان کشور کمک بسیار میکند.
تأمین نیازها و خواستههای مشتریان در چارچوب استانداردهای ملی
آزمایشگاه شرکت گلچین آرد، همواره درصدد بوده است که طبق استانداردهای بینالمللی نیاز مشتریان را مرتفع کند. این آزمایشگاه با انجام آزمایشهای مربوط به گندم و آرد همواره نقش بسزایی در تأمین رضایت مشتریان داشته است.
در همین راستا در بازدیدی که از آزمایشگاه این کارخانه داشتیم، گفتوگویی را با مدیر کنترل کیفیت این کارخانه آرد ترتیب دادیم که در ادامه میخوانید.
سارا آریایی در ابتدا با اشاره به اهمیت کنترل کیفیت در صنعت غذا به خبرنگار نگاه هستی گفت: با توجه به اهمیت کنترل کیفیت خصوصاً در تولید مواد غذایی، آزمایشگاه شرکت گلچین آرد کنگاور به طور تماموقت فعال بوده و مجهز به تمام تجهیزات آزمایشگاهی در حوزه آرد گندم و غلات است.
وی ادامه داد: به جهت اطمینان از تولید محصول باکیفیت، ماده اولیه از بدو ورود به کارخانه، در طول فرایند تولید و حتی پس از ذخیرهسازی به صورت مداوم و پیوسته مورد بازرسی و کنترل و آزمون قرار خواهد گرفت. شایان ذکر است در شرکت گلچین آرد، سیستمهای مدیریت کیفیت برمبنای ایزو 22000، 9001 و HACCP استقرار یافته است.
آریایی درباره نقش مدیر کنترل کیفیت در کارخانه آرد گفت: مدیر کنترل کیفیت به عنوان حلقه اتصال بین تولید و مدیریت و با توجه به وظایف عمومی و حقوقی خود بدون شک نقش حیاتی را در هر واحد تولیدی ایفا میکند. کنترل تمامی مواردی که به طور مستقیم یا غیر مستقیم بر محصول نهایی اثرگذار خواهد بود، به عهده مسئول فنی بوده و نظارت بر تمام اقدامات انجام گرفته و هدایت مجموعه به سمت تولید محصولی باکیفیت که رضایت مشتری را به دنبال داشته باشد، از جمله اقداماتی است که یک مدیر کنترل کیفیت فعال به خوبی از عهده آن برخواهد آمد.
مدیر کنترل کیفیت کارخانه گلچین آرد اضافه کرد: همراهی و همدلی مدیریت مجموعه که با دید فنی و ایجاد بستر مناسب، شرایط را برای پیادهسازی استانداردهای لازم فراهم میکند نیز بیتأثیر نخواهد بود. به همین دلیل وظیفه خود میدانم که از مدیریت شرکت برای فراهم کردن شرایط مناسب جهت تولید محصول استاندارد و باکیفیت تشکر کنم.
وی درباره کیفیت گندم استان کرمانشاه بیان کرد: با توجه به موقعیت جغرافیایی استان کرمانشاه، کیفیت گندم قابل کشت در این استان متوسط است اما با توجه به محل قرارگیری کارخانه گلچین آرد و فعال بودن واحد به عنوان مرکز خرید گندم در فصل برداشت، تمام گندم خریداری شده یا حتی ورودی به کارخانه مطابق دستورالعملهای ارائه شده نمونهبرداری شده و مورد آزمون قرار میگیرد. در همین راستا با دقت بر نحوه ذخیرهسازی و اختلاط اصولی گندم، همواره در تلاش برای تولید محصولی باکیفیت خواهیم بود.
آریایی در بخش پایانی گفتههای خویش درباره مشتریمداری این شرکت اظهار کرد: شرکت گلچین آرد تمامی سالهای فعالیت خود، همواره تلاش کرده که با اولویت قرار دادن نیازها و خواستههای مشتریان در چارچوب استانداردهای ملی و بینالمللی، باکیفیتترین آرد گندم را تولید کند. تجهیز و بهروزرسانی تجهیزات تولید و آزمایشگاهی، بهکارگیری نیروی متخصص و پایش مستمر کیفیت محصول تولیدی، از جمله اقداماتی است که برای اطمینان از کیفیت و جلب رضایت مشتری در این واحد تولیدی انجام گرفته است. عملکرد کارخانه در سالهای گذشته و سابقه همکاری با بزرگترین واحدهای تولیدی صنعتی، بیانگر نتیجه بخش بودن تمامی اقدامات صورت گرفته است.
خبرنگار: ساناز مرادیان عنبران