ارسال به دوست  نسخه چاپي 

اندونزی، پیشرو در آینده فراوری غلات

اندونزی، کشوری که به‌خاطر زیبایی‌های طبیعی خیره‌کننده‌اش شناخته می‌شود، بخش کشاورزی پررونقی را نیز در خود جای داده است که به عنوان رگ حیاتی اقتصاد آن عمل می‌کند. با جمعیتی بالغ بر 280 میلیون نفر، تضمین امنیت غذایی و شیوه‌های کشاورزی پایدار، اولویت اصلی این کشور است. در این بخش، سفر Buana Engineering، شرکت پیشرو فراوری غلات این کشور، از آغاز به فعالیتش تا تبدیل شدن به یک پیشگام در تولید تجهیزات کشاورزی و آینده رشد و تحول اندونزی، بررسی می‌شود.

 

به گزارش نگاه هستی به نقل از bakingbusiness، اندونزی با پتانسیل بالای خود در بخش کشاورزی، از دیرباز مرکز بحث، تحقیق و توسعه اقتصادی بوده است. در این کشور، کشاورزی صرفاً یک صنعت نیست بلکه یک سبک زندگی، سنگ‌بنای اقتصاد کشور و منبع حیاتی رزق و روزی میلیون‌ها نفر است. در حالی که صنعت فراوری غلات اندونزی با چالش‌هایی مانند تغییرات آب و هوایی غیرقابل پیش‌بینی و آبیاری ناکافی مواجه است، همچنان فرصت‌های متعددی برای نوآوری ارائه می‌کند. نوآوری در فناوری فراوری غلات برای دستیابی به خودکفایی در تولید مواد غذایی بسیار مهم است.

در سال 1976، فعالیت Buana به عنوان یک کارگاه آغاز شد که عمدتاً روی سرویس و تعمیر طیف وسیعی از ماشینآلات کشاورزی، از جمله ماشین‌های خشککن عمودی برای شلتوک و ذرت، ماشینهای آسیاب، ماشینهای تنباکو، قهوه و کاکائو، شکر و غیره متمرکز بود. با گذشت سال‌ها، تجربه این شرکت در خدمات و تعمیر تجهیزات کشاورزی، همراه با چشم‌انداز در حال تکامل تولیدات کشاورزی در اندونزی، به گسترش فعالیت‌های این شرکت منجر شد.

چشم‌انداز صنعت کشاورزی اندونزی بسیار قوی است و در حالی که پتانسیل کشاورزی کشور غیرقابل انکار است، به همان اندازه نیز مشهود است که این صنعت برای پیشرفت و توسعه فناوری آماده است.

صنعت فراوری غلات در اندونزی با چالشهایی مهم ‌مواجه است، به ویژه تأثیر غیرقابل پیشبینی تغییرات آب و هوایی بر بازده تولید و آبیاری ناکافی در چندین منطقه عمده کشاورزی. 

با این حال، در میان این چالش‌ها، فرصت‌های تجاری قابل توجهی در بخش کشاورزی به ویژه در حوزه ماشین‌آلات پردازش غلات وجود دارد. با تلاش‌های مداوم دولت در ایجاد و تقویت زیرساخت‌ها برای حمایت از کشاورزی، تقاضایی فزاینده برای به‌کارگیری و بهره‌برداری از فناوری‌های پیشرفته و به‌روز وجود دارد. 

اندونزی با جمعیت گسترده 280 میلیون نفری و زیربنای کشاورزی قوی، زمینه‌ای مناسب برای نوآوری و سرمایه‌گذاری فراهم می‌کند، از جمله ماشین‌های کاشت تا دروگرها، تجهیزات پردازش غلات، کارخانههای تولید خوراک دام و فناوریهای پردازش مواد غذایی. در ادامه نیز انطباق، نوآوری و سرمایه‌گذاری در بهره‌برداری از پتانسیل کشاورزی اندونزی و کمک به اهداف خودکفایی این کشور، کلیدی است.

مدیر‌عامل Buana گفت: اندونزی دارای پتانسیل بکر و قابل توجهی برای صادرات فناوری و تجهیزات داخلی به بازارهای خارجی است و این در درجه اول به دلیل مقرون به صرفه بودن ما است. محصولات ما به طور قابل توجهی مقرون به‌صرفه‌تر از محصولات دیگر کشورها هستند. علاوه بر این، محصولات داخلی ما با کیفیتی مثال‌زدنی قابل مقایسه با استانداردهای تعیین شده از سوی تولیدکنندگان چینی یا ژاپنی هستند. این تضمین کیفیت، ناشی از استفاده ما از مواد اولیه با کیفیت بالا در فرایندهای تولید است.

همچنین فرایند آسیابانی اخیراً اهمیت قابل توجهی در صنعت کشاورزی پیدا کرده است. با جنبش‌ها و ترند‌های در حال تکامل رژیم غذایی، گنجاندن محصولاتی مانند رشته فرنگی و نان در رژیم غذایی روزانه به طور روزافزون رایج شده است.

 

مترجم: کمند ابراهیم زاده