ارسال به دوست نسخه چاپي
شبیهسازی تولید ماکارونی در آزمایشگاه
شرکت MC Mühlenchemie با همکاری Fava یک دستگاه جدید در آزمایشگاه ماکارونی خود در آلمان تعبیه کرده است که شبیهسازی تولید ماکارونی صنعتی را با دقت تقریباً 100 درصد، امکانپذیر میکند.
به گزارش نگاه هستی به نقل از worldgrain، تولیدکنندگان ماکارونی میتوانند آزمایش کنند که چگونه ویژگیهای مختلف آرد و پارامترهای فرایندی بر کیفیت محصول در شرایط واقعی تأثیر میگذارد. تولید ماکارونی، فرایندی پیچیده است که به عوامل زیادی بستگی دارد. سازگاری با شرایط دائماً در حال تغییر، مانند تغییر تمایلات و تقاضای جدید مصرفکننده، استفاده از آردهای مختلف و فشار افزایش هزینهها، اجتنابناپذیر است. هنگام توسعه دستورالعملهای جدید و فرایندهای نوین تولید، به دست آوردن نتایج تئوری پیشبینی شده در عمل، یک چالش است. همچنین انجام آزمایشها در مقیاس صنعتی، معمولاً غیراقتصادی هستند زیرا به مقادیر زیادی مواد خام نیاز است. خشککن آزمایشی جدید MC، شرایط یک خشککن تجاری ماکارونی را شبیهسازی میکند اما در مقیاس کوچکتر. برخلاف خشککنهای آزمایشگاهی معمولی، این سیستم، یک محیط واقعی ارائه میکند که دقیقاً جریان فرایند تولید ماکارونی صنعتی را تکرار میکند. این خشککن جدید به گونهای طراحی شده است که برای تولید انواع مختلف ماکارونی انعطافپذیر باشد و کنترل دقیق فرایند را امکانپذیر میکند. سنسورهای تعبیه شده، اطلاعاتی را در مورد پیشرفت فعالیت این دستگاه ارائه میکند. این دادهها به تکنسینهای MC امکان میدهد پارامترهایی مانند دما، رطوبت، جریان هوا و زمان خشک شدن را به صورت جداگانه تنظیم کنند و در نتیجه، کیفیت و کارایی تولید را بهبود بخشند. علاوه بر این، تیم توسعه MC میتواند زمان خشک شدن را با نیازهای خاص مشتریان خود تنظیم کند. به عنوان مثال، زمان خشک شدن 100 دقیقهای برای ماکارونی کوتاه (پنه، فوسیلی و غیره) یا 180 دقیقهای برای ماکارونی بلند (اسپاگتی و غیره). این دستگاه همچنین میتواند 6 ساعت زمان مورد نیاز برای خشک کردن به روش سنتی را برای مشتریانی که روشهای سنتی را ترجیح میدهند، شبیهسازی کند. با این خشککن نوآورانه، میتوان دقیقاً شرایط خاص تولید هر نوع ماکارونی را تکرار کرد و بهترین درک ممکن را از تأثیر متقابل مواد اولیه و فرایند تولید به دست آورد بنابراین با این کار، شکاف بین شرایط آزمایشگاهی و تولید تجاری واقعی را کاهش میدهیم. این خشککن در نوع خود بینظیر و نشاندهنده همکاری سازنده بین MC و Fava SpA است. این دو شرکت به عنوان شریک به تبادل اطلاعات میپردازند و تخصص خاص خود را در فناوریهای پردازش آرد و درک گسترده مواد تشکیلدهنده به منظور توسعه راهحلهای نوآورانه و بهینه برای صنعت ماکارونی، ارائه میکنند.