ارسال به دوست  نسخه چاپي 

شیرینی Ensaymada، میان‌وعده سنتی و محبوب فیلیپینی‌ها

شیرینی Ensaymada، میراث آشپزی دوران استعمار فیلیپین است. نیروهای اشغالگر اسپانیایی، با خود شیرینی مخمری Ensaymada را به فیلیپین آوردند که نزد ساکنان بومی محبوبیت زیادی پیدا کرد.

 

به گزارش نگاه هستی به نقل از bakingbusiness، در طول سالها، دستور پخت و طرز تهیه این شیرینی اصلاح شده است و Ensaymada در حال حاضر یک شیرینی محبوب فیلیپینی است.

شکل سنتی این شیرینی تنها با کره ذوب شده و پودر قند روی رول پخته شده سرو می‌شود اما در سراسر این کشور، این شیرینی با انواع فیلینگ‌ها و تاپینگ‌های مختلف یافت می‌شود. 

اما هر شکلی از آن را که پیدا کنید، از خمیر گندم تهیه شده با مخمر پخته شده است و محتوای قند و چربی بالایی دارد. 

مشخصه سنتی Ensaymada شکل آن است. این شیرینی‌ها شبیه حلزون و به شکل مارپیچی هستند.

خمیر این شیرینی باید حجم زیادی داشته و بافت آن نرم و کرکی باشد.

پس از پخت، این محصول که گاهی اوقات به عنوان بریوش فیلیپینی نیز شناخته می‌شود، به پودر قند و کره آغشته می‌شود. 

گاهی با پوشاندن سطح آن با پنیر رنده شده مانند چدار، می‌توان طعمی دلپذیر‌تر به آن اضافه کرد. 

نانوایان بعضاً مربا را در حین آماده‌سازی به خمیر اضافه می‌کنند تا کل محصول را رنگی کنند یا از آن به عنوان فیلینگ یا آیسینگ استفاده می‌کنند. 

غذا خوردن، فعالیت مورد علاقه بسیاری از فیلیپینی‌ها است و سرو یک میان‌وعده شیرین به صورت روزانه برای آن‌ها بسیار مهم است. اکثر مردم این کشور روزانه از این شیرینی با قهوه به عنوان میان‌وعده استفاده میکنند.