ارسال به دوست نسخه چاپي
عرضه نان سلامتمحور در قم نهادینه شد/ عرضه نان صلواتی با دستگاه کارتخوان
با اجرای مرحله دوم طرح هوشمندسازی نان در کشور، عرضه نان صلواتی که در پنجشنبهها و مناسبتهای مذهبی و خصوصا ماه رمضان رواج داشت، با مشکل مواجه شد و پیدا کردن راه حل برای تداوم این رسم قدیمی، دغدغه مردم و نانوایان بود.
سعید محمدی، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قم در ماه مبارک رمضان راهکاری برای عرضه نان صلواتی ارائه نمود که در این راستا گفتوگویی با وی داشتیم. محمدی با اظهار اینکه مشکل عرضه نان صلواتی در ماه مبارک رمضان در استان قم حل شد، در خصوص روند اصلاح این مشکل گفت: در این روش، بانی نذر، مبلغ نان نذری را بر اساس میزان و تعداد دلخواه به حساب متصدی نانواخانه واریز میکند و نانوا با انتخاب گزینه خرید نان کسب و کارها تا 10 هزار تومان به اندازه خرید متعارف هر خانوار، میتواند به هر مشتری نان صلواتی عرضه نماید. وی در خصوص تمهیدات فصل خرید جاری در استان قم بیان کرد: استان قم از استانهای واردکننده است و کل تولید آن به اندازه مصرف یک ماه استان است و تمهیدات لازم برای فصل خرید که از اواسط اردیبهشتماه آغاز میشود جهت خرید گندم و دانههای روغنی انجام شده است. محمدی با اشاره به طرح فراگیر شدن مصرف نان کامل که از سال گذشته در استان کلید خورده بود، تصریح کرد: طرح توزیع نان سلامتمحور با یک کارخانه و 5 نانوایی شروع شد و در حال حاضر 30 واحد صنفی عرضه نان کامل دارند و خوشبختانه فرهنگ مصرف نان کامل نهادینه شده و فروش خوبی دارد. خبرنگار: ندا کاظمی ترکی