ارسال به دوست
نسخه چاپي
رضایتمندی مشتریان از کیفیت آرد سنبل ماهدشت
کارخانه آرد سنبل ماهدشت، خواسته نانوایان را میداند
در منطقه 17 شهریور شهر زنجان نانوایی لواشی مشغول پخت است که عطر نان آن در تمام منطقه به مشام میرسد و مردم از کیفیت نان این واحد نانوایی رضایت دارند.
کریم ابراهیمی، متصدی این واحد نانوایی است. وی در گفتوگو با خبرنگار نگاه هستی دلیل کیفیت خوب نان خود را استفاده از آرد سنبل ماهدشت دانست و گفت: 11 سال است که آرد مورد نیاز خود را از کارخانه آرد سنبل ماهدشت تهیه میکنم. البته چند بار هم از کارخانههای دیگر آرد خریداری کردم اما هیچکدام به کیفیت آرد کارخانه سنبل ماهدشت نمیرسید. وی افزود: وقتی مردم برای خرید نان به این واحد نانوایی میآیند یعنی از کیفیت نان من رضایت دارند و رضایتمندی آنها به این معنا است که آردی که برای پخت نان تهیه میکنیم، باکیفیت است. این نانوا درباره مشتریمداری این واحد آردسازی هم گفت: تا کنون نشده است از کیفیت آرد این کارخانه ناراضی باشیم که کارخانه بخواهد کیسه آرد را تعویض کرده یا خدماتی دیگر به ما ارائه کند. ابراهیمی در پایان صحبتهایش اظهار کرد: از آنجا که شمار بسیار زیادی از نانوایان مشتری آرد سنبل ماهدشت هستند، امیدوارم همواره آرد این واحد ثبات کیفیت داشته باشد. سالار حسنلو، دیگر نانوای پیشکسوت استان زنجان است که 10 سالی میشود مشتری دائم آرد کارخانه سنبل ماهدشت است. این نانوا با ابراز رضایت از کیفیت آرد این واحد آردسازی بیان کرد: این کارخانه، آرد باکیفیت تولید میکند و خواسته نانوایان از یک کارخانه آرد هم فقط همین است. وی به مشتریمداری کارخانه آرد سنبل ماهدشت اشاره کرد و افزود: مسئولین این کارخانه همیشه در کنار نانوایان هستند و تا کنون چالشی با کیفیت آرد این کارخانه نداشتهایم. حسنلو در پایان گفت: از زحمات مهندس سلیمانی سپاسگزاریم چرا که همیشه به دنبال تولید آرد باکیفیت هستند. خبرنگار: ساناز مرادیان عنبران