ارسال به دوست نسخه چاپي
مدیر کنترل کیفیت و مسئول فنی آرد آراز:
نان سالم، جامعه سالم
مدیر کنترل کیفیت و مسئول فنی آرد آراز گفت: سالهای متمادی در کارخانههای صنایع غذایی مشغول به کار بودهام و آغاز فعالیتم نیز در صنایع غذایی حامیران بوده است که محصولاتی بر پایه آرد غلات (آرد گندم، جو، برنج، ذرت و غیره) تولید و عرضه میکند. پس از 4 سال اشتغال در این حوزه، تصمیم به فعالیت در زمینه غلات گرفته و از آن پس در واحدهای تولیدی آرد مشغول به فعالیت شدم و علاقه و انگیزهام برای تولید محصول باکیفیت و رضایتمندی مشتریان، باعث شد تا قریب به 20 سال در این صنعت خدمترسانی کرده و همچنان فعالیت کنم.
مریم علیمردانی در گفتوگو با خبرنگار نگاه هستی بیان کرد: در دوران فعالیت خود در این حوزه، سالهای متمادی به عنوان مسئول فنی و مدیر کنترل کیفیت نمونه انتخاب شدم و دانش و تجربه خود را به بزرگان این صنعت و استفاده از تجارب آنها به خصوص آقای سیدحسن نظیری مهربانی با 40 سال تجربه و سابقه در عرصه آسیابانی و فرزندشان مهندس سیدامیرحسین نظیری مهربانی با 25 سال سابقه به عنوان مدیر کارخانه و تولید، مدیون هستم. وی افزود: به عنوان مدیر کنترل کیفیت و مسئول فنی کارخانه در عرصه تولید آرد که یک محصول استراتژیک و بسیار حساس است، در جهت پیشبرد اهداف این مجموعه نهایت تلاش خود را به کار میگیرم و با توجه به دیدگاههای مدیران این مجموعه در جهت تولید محصول باکیفیت، همواره مواد اولیه اصلی از ابتدای ورود تا پایان فرایند تولید مورد بررسی و تحت کنترل است. مسئول فنی آرد آراز در ادامه با بیان اینکه شعار این مجموعه، «نان سالم، جامعه سالم» است، تصریح کرد: شعار مجموعه بر اهمیت تغذیه سالم در سلامت جامعه تأکید دارد لذا کیفیت مواد اولیه و آرد تولیدی برای ما بسیار حائز اهمیت است و از اینرو از لحظه ورود ماده اولیه که همان گندم است، کنترل و نظارت بر گندم آغاز شده و مراحل نمونهبرداری و آزمایشهایی مانند رطوبت، افت مفید و غیرمفید، گلوتن مرطوب ایندکس، هکتولیتر و غیره از سوی کارشناس مربوطه صورت میگیرد و پس از تأیید، به تفکیک در سیلوهای مرتبط تخلیه میگردد. علیمردانی ادامه داد: سپس مراحل فراوری و تبدیل گندم به آرد طی میشود که در این مراحل نیز گندم و آرد همواره مورد آزمایشهای شیمیایی و میکروبی خود قرار میگیرد و در صورت بروز مشکل یا عدم تطبیق محصول تولیدی، سریعاً به مدیر تولید اطلاع میدهیم و اصلاحات لازم انجام میشود. مدیر کنترل کیفیت آرد آراز در بخش دیگری از گفتههای خویش درباره تکنولوژی به کار گرفته شده در آزمایشگاه این کارخانه بیان کرد: آزمایشگاه کارخانه آرد آراز، به دستگاهها و تجهیزات آزمایشگاهی لازم برای انجام آزمونهای شیمیایی و میکروبی مربوط به گندم و آرد، مجهز است که مورد تأیید کارشناسان محترم اداره استاندارد، غذا و دارو، اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان قرار گرفته و توانایی انجام تمامی آزمونهای آرد گندم مطابق با استاندارد 103 میسر است. وی با تأکید و بیان اینکه مدیر کنترل کیفیت و مدیر تولید در راستای تولید باکیفیت و قابل عرضه به بازار و جلب رضایت مشتریان با یکدیگر تعامل دارند، اظهار کرد: مدیر تولید و مدیر کنترل کیفیت با همفکری و تشکیل جلسات هفتگی، در خصوص انجام مطالعات و آزمایشهای مربوطه و نحوه و میزان سبوسگیری و تنظیم دستگاههای خطوط تولید و چک کردن و ارزیابی مراحل تولید در تعامل هستند و همواره از تجربیات سایر عزیزان نیز بهرهمند میشوند و همچنین با مدیریت زمان جوابدهی آزمونهای فیزیکی و شیمیایی، در جهت تولید بهتر و باکیفیتتر تلاش لازم را به کار میگیرند تا نتایج آن در یک راستا و جهت در حرکت به سوی اهداف باشد. به گفته علیمردانی، دغدغههای اصلی یک مدیر کنترل کیفیت، رضایتمندی مشتریان، تولید محصول باکیفیت و توجه به نیاز مشتریان و عمل کردن به تعهدات و خواستههای مطلوب آنها است. مسئول کنترل کیفیت آرد آراز در پایان در خصوص خدمات مشتریمداری و ارتباط با مشتریان در این واحد آردسازی گفت: در راستای رضایت از محصول تولیدی، تمهیداتی صورت گرفته است از جمله اینکه فرم نظرسنجی در اختیار نانوایان قرار میگیرد و پس از تکمیل و دریافت فرمها، موارد ذکر شده مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته و در صورت نیاز، در جهت رفع آن، اقدام لازم انجام میشود. پرسنل آزمایشگاه نیز در تماس مستقیم با نانوایان محترم هستند و در خصوص آرد استحصالی و نان تولید شده از آن، پیگیریهای لازم را انجام داده و به اطلاع بنده میرسانند. واحد ارتباط با مشتریان شرکت همواره منتظر شنیدن نظرات، انتقادها و پیشنهادهای مربوطه جهت تولید محصول باکیفیت است. خبرنگار: ساناز مرادیان عنبران