ارسال به دوست نسخه چاپي
مدیر کنترل کیفیت و مسئول فنی کارخانه آرد تابان خمسه:
واحد کنترل کیفیت آرد تابان خمسه، در تلاش برای پرچمداری در کیفیت و مشتریمداری
آزیتا عزیزی، مدیر کنترل کیفیت و مسئول فنی کارخانه آرد تابان خمسه که بیش از 20 سال سابقه فعالیت در این حوزه دارد و اولین مسئول فنی کارخانه آرد در استان زنجان است، به خبرنگار نگاه هستی گفت: آزمایشگاه آرد تابان خمسه، اولین واحد کنترل کیفیت آرد در استان زنجان است که دارای بخشهای میکروبی و شیمیایی و مجهز به دستگاههای کنترل کیفیت مطابق با تکنولوژی روز دنیا است. از آنجا که آرد به عنوان اساسیترین ماده اولیه در صنایع غذایی کشور محسوب میشود، کنترل مناسب و مؤثر محصولات تولیدی، نقش بسزایی در امنیت غذایی مصرفکنندگان دارد.
وی با اشاره به کنترل گندم ورودی این کارخانه بیان کرد: کنترل گندم ورودی، اولین و مهمترین گام در پروسه استحصال آرد است و با توجه به زیرساختهای مناسب کارخانه جهت اختلاط گندم، در مرحله اول گندم دریافتی از لحاظ داشتن شرایط مناسب میکروبی و شیمیایی مورد آزمایش و ارزیابی قرار میگیرد که شناسایی کامل مشخصات کیفی و نوع واریته گندم جهت اختلاط با درصد مناسب و مشروطسازی آن، نقش مهمی در تولید محصول باکیفیت دارد. مدیر کنترل کیفیت کارخانه آرد تابان خمسه با تأکید بر کنترل مداوم روند تولید آرد اظهار کرد: کنترل مداوم و مستعد واحد کنترل کیفیت کارخانه و رصد دائم خط تولید، کنترل عملکرد مناسب ماشینآلات و کنترل ویژگیهای آرد و انطباق آن با استانداردهای ملی در تولید آرد باکیفیت و دارای شرایط بهداشتی و ایمن، برای مصرفکنندگان حائز اهمیت است. وی در ادامه درباره مشتریمداری این کارخانه گفت: مشتریمداری و ارتباط با مشتریان و نظرسنجی از مصرفکنندگان آرد، یکی از اهداف مهم واحد کنترل کیفیت در حفظ و تداوم کیفیت و یکنواختی آرد است. کارخانه آرد تابان به صورت مستمر در ارتباط با مصرفکنندگان بوده و با استعلام از کیفیت آرد تولیدی، سعی در جلب رضایت مشتری دارد. خوشبختانه بالا بودن کیفیت و یکنواختی آن باعث شده است که مشتریان از محصولات تولیدی کارخانه رضایت کامل داشته باشند. به گفته وی، واحد کنترل کیفیت با کمک تجربه و تجهیز آزمایشگاه به تکنولوژی روز دنیا و کنترل مداوم و مستمر محصول و ارائه بهترین راهکارهای کنترل و بهبود کیفیت، سعی در تولید آرد مرغوب دارد و این مهم محقق نمیشود مگر با همکاری مدیریت واحد تولیدی، واحد کنترل کیفیت، پرسنل تولید و تمامی افرادی که در این چرخه سهیم هستند. عزیزی در پایان درباره نقش پررنگ آزمایشگاه کارخانه آرد تابان خمسه در تولید آرد باکیفیت این واحد گفت: واحد کنترل کیفیت کارخانه، سعی دارد با تلاش مستمر و حفظ و ارتقای کیفیت محصولات تولیدی، پرچمدار کیفیت و مشتریمداری در استان زنجان باشد. خبرنگار: ساناز مرادیان عنبران