ارسال به دوست  نسخه چاپي 

از کیفیت آرد لاله اصفهان راضی هستیم

عابدی، یکی از نانوایانی است که در شهرستان کمشچه به تولید نان می‌پردازد.

 

این نانوا در گفتوگو با خبرنگار نگاه هستی گفت: 10 سال است که در صنف نانوایی فعالیت میکنم و از نظر من کیفیت نان 90 درصد به آرد و 10 درصد به خمیرگیری و شیوه پخت بستگی دارد.

وی با اشاره به کیفیت آرد لاله اصفهان بیان کرد: کارخانه آرد لاله اصفهان به دلیل برخورداری از تکنولوژی مناسب، آرد باکیفیت تولید میکند و ما از کیفیت آن بسیار راضی هستیم.

عابدی ادامه داد: تا کنون با آرد کارخانه لاله به ندرت به مشکلی از نظر کیفی برخوردیم و این آرد، تمام شرایط لازم برای پخت را دارد و بهترین انتخاب برای نانوا است.

وی با توجه به شهرت نان کمشچه گفت: در شرایط کرونایی، نان کمشچه از طریق ماشینهای یخچالدار به تهران و اصفهان ارسال میشود و بازار را از دست ندادیم و برای مشتریان سایر استانها هم ارسال داریم و مردم هم از نان ما راضی هستند.