ارسال به دوست  نسخه چاپي 

به ياد شادروان علي انصاريان...

دو سال پيش سوژه‌اي را درباره فرهنگ مصرف نان در ميان هنرمندان و ورزشکاران پيگيري مي‌کردم. در آن مدت با بسياري از هنرمندان مصاحبه‌هايي انجام شد اما در اين ميان مصاحبه با مرحوم علي انصاريان، حال و هواي ديگري داشت.

 

 

در يکي از روزهاي تيرماه 1397 در حالي که ساعت از 5 عصر گذشته بود با وي تماس گرفتم و پس از دو بار زنگ خوردن تلفن، پاسخم را داد. فروتن، ساده و در حالي که در پشت فرمان ماشينش بود با حوصله به تمام سؤالهايم جواب داد.

ياد آن مرحوم به لطف سالهاي فوتبال و بازيگرياش، براي همه ما جاودان خواهد بود. در ادامه، مروري ميکنيم بر مصاحبهاي که با وي انجام شد.

 

نان، بهترين رژيم غذايي ورزشکاران است

همه ايرانيها تعصب خاصي به نان سنتي دارند به گونهاي که هيچگاه از سر سفرههايشان حذف نميشود. به راستي نان در سبد و سفره غذايي ايرانيها جايگاهي دارد که در نوبه خود بينظير است. فرهنگ مصرف نان در کشور، غني است و براي ورزشکار و هنرمند، نان جايگاهي ثابت دارد.

علي انصاريان، يکي از ورزشکاران سالهاي نه چندان دور کشور، در گفتوگويي دوستانه با خبرنگار نگاه هستي گفت: هميشه به دنبال آن بودم که نان بر سر سفرهام باشد و هميشه حرمت خاصي را براي نان قائلم و جزو آن دسته از افراد هستم که اگر نان سر سفره نباشد، حس گرسنگي دارم.

وي ادامه داد: به نان سنگک سنتي، علاقه خاصي دارم و ترجيح ميدهم در وعده غذايي مورد علاقهام که صبحانه است، نان سنگک مصرف کنم.

انصاريان از قيمت نان گلهمند بود و در اينباره اظهار کرد: قيمت نان بالا رفته و همين موضوع بر کيفيت نان هم اثر گذاشته است. قبول دارم در سالهاي گذشته کيفيت و طعم نان بهتر بود اما اکنون شرايط کمي متفاوت است البته با همه اينها هنوز نان سنگک سنتي را دوست دارم.

اين ورزشکار پيشکسوت در ادامه درباره مصرف نان در کنار وعدههاي غذايي ورزشکاران گفت: بهترين رژيم غذايي ما، نان بود و هر فوتباليستي، کم يا زياد نان مصرف ميکرد.

انصاريان در پايان به پيشرفت علم اشاره نمود و بيان کرد: با پيشرفت علم، طبيعتاً تنوع نان هم بيشتر شده است اما بايد حواسمان به اين باشد که دورريز نان را کم کنيم. من هنوز در صف نانوايي ميايستم و نان سنگک سنتي ميخرم.