ارسال به دوست  نسخه چاپي 

معاون علمي و فناوري رئيس جمهوري در گفت‌وگوي اختصاصي مطرح کرد:

نقش کانون هماهنگي دانش، صنعت و بازار زنجيره گندم، آرد و نان در تحول صنعت نان

معاون علمي و فناوري رئيس جمهوري گفت: از دکتر سيف که فضاي غله را براي ايجاد مرکز نوآوري صنعت غذا در اختيار ما گذاشتند، قدرداني مي‌کنم.

 

سورنا ستاري در گفتوگوي اختصاصي با خبرنگار نگاه هستي بيان کرد: مرکز نوآوري از کارخانه نوآوري آزادي شروع شده است. اين مرکز هم با قدمت هشتاد ساله، جزو مراکزي است که به طور جدي به دنبال بازسازي آن به منظور بهرهگيري از فضاهاي قديمي هستيم.

وي افزود: صنعت غذا که از صنايع بزرگ کشور است، حدود 10 درصد توليد ناخالص داخلي را به خود اختصاص داده و نوآوري در بخشهاي مختلف اين صنعت براي ما حائز اهميت است.

معاون علمي و فناوري رئيس جمهوري در ادامه با اشاره به نقش کانون هماهنگي دانش، صنعت و بازار زنجيره گندم، آرد و نان بيان کرد: يکي از مشکلات بزرگ اين زنجيره، تفاوت قيمت ارز و در واقع سيستم يارانهاي است. ساختار کلي صنعت نان کشور، سنتي است که بايد تغيير پيدا کند و خوشبختانه شرکتهاي خصوصي فعالي در اين حوزه داريم و در حال تغيير مسير هستيم و تحول اين صنعت هم از طريق کانون هماهنگي دانش، صنعت و بازار زنجيره گندم، آرد و نان و استارتآپها انجام ميگيرد.