ارسال به دوست  نسخه چاپي 

مدیرعامل و عضو هیأت مدیره هلدینگ زر:

آمادگی گروه صنعتی و پژوهشی زر در راستای همکاری با مرکز نوآوری صنعت غذا

مدیرعامل و عضو هیأت مدیره هلدینگ زر گفت: صنعت غذا در سطح کشور پراکنده است و یکی از صنایعی است که در کل زنجیره صنایع تبدیلی، تاثیر بسزایی دارد زیرا با سفره و سلامت مردم در ارتباط است.

 

امینی با اشاره به نقش SMEها (بنگاه‌های کوچک و متوسط) در صنعت غذا بیان کرد: موضوع قابل توجه آن است که SMEها در صنعت غذا در کشور بسیار گسترده هستند و از یک کارگاه کوچک تا کارخانه‌های متوسط را در این صحنه می‌بینیم و در کنار آن مگاپروژه‌ها و مگاصنعت‌هایی که در حوزه غذا در ایران فعالیت می‌کنند، بسیار اندک هستند. بنابراین با توجه به این موضوع، خوشبختانه در کشور ما پروژه‌های بزرگ و صنعتی نیز فعالیت می‌کنند که به شیوه خودکار، خلاقانه و نوآورانه، چرخ صنعت را به حرکت درآورده‌اند و چون ماهیت صنعت این اجازه را می‌دهد، آن کارخانه‌ها برای R&D هزینه کرده و محصولات نوآورانه به بازار عرضه می‌کنند.

عضو هیأت مدیره هلدینگ زر در ادامه با بیان اینکه مرکز نوآوری صنعت غذا برای شرکت‌های کوچک و متوسط و کارگاه‌ها نقش مفید ایفا خواهد نمود، تصریح کرد: با ایجاد یک کنسرسیوم و شکل‌گیری مرکز نوآوری، سایر صنایع کوچک و متوسط هم می‌توانند از این شرایط استفاده کنند و با افتتاح این مرکز و همکاری کارخانه‌های کوچک و بزرگ یک کنسرسیوم، ارتباط و خاستگاه ایجاد خواهد شد که در این میان، با ایجاد چند مرکز نوآوری در صنعت غذا، کارهای بزرگ‌تر و سینرژی بهتری انجام میشود تا برای کشور مفیدتر باشد البته ما در گروه صنعتی پژوهشی زر، اعلام آمادگی می‌کنیم که در هر یک از این حوزه‌ها که بتوانیم، مثل گذشته پیشقدم و همراه خواهیم بود.

وی در ادامه با اشاره به بازدید سفیران کشورهای اروپایی از مجموعه زر خاطرنشان کرد: پس از بازدید شماری از سفیران کشورهای اروپایی و استقبال آن‌ها از این بازدید، کاردار بخش بازرگانی سفارت ایتالیا در صفحه لینکدین خود نوشت «مجموعه زر در شرایط تحریم در تولید بی‌نظیر است و من از بازدید از کارخانه زر شگفت‌زده شدم. این گروه یکی از بزرگترین و سازنده‌ترین شرکت‌های هلدینگ صنعتی ایران است و برخی از بهترین شرکت‌های ایتالیایی، تامین‌کننده اصلی آن‌ها هستند. شرکت صنعتی زر به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده آرد و ماکارونی در آسیا شناخته می‌شود. گروه زر همچنین با توجه به کیفیت کلاس جهانی به نیازهای مشتریان توجه می‌کند. زر توانسته حدود 60 درصد از بازار داخلی را از طریق یک زنجیره تأمین بزرگ به دست آورد و همچنین بزرگ‌ترین صادرکننده ماکارونی در آسیا و آفریقا است.»

امینی در بخش پایانی گفته‌های خویش با اشاره به چالش‌های پیش روی این صنعت بیان کرد: یکی از مشکلاتی که در این صنعت رؤیت می‌شود، طرح‌هایی است که به علت مشکل قوانین و استاندارد، در مرحله نوآوری مغفول مانده و قابل اجرا نیست بنابراین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این حوزه با توجه به اشراف به ضعف قوانین و عدم همکاری سایر بخش‌ها، باعث می‌شود که مشکلات مرتفع گردد. از سوی دیگر برای ایجاد یک شرکت دانش‌بنیان، نوع نگرش یا دیالوگ دانش‌بنیان کردن یک محصول، نیازمند آن است که رویکردهای قابل توجهی بدون ایجاد مانع در نظر گرفته شود در غیر این صورت این طرح تجاری موفق نخواهد شد.