ارسال به دوست  نسخه چاپي 

همگام با یکپارچگی، انحصار را نیز در محصولاتتان داشته باشید

به گزارش نگاه هستي و به نقل از بيکينگ بيزنس، در دنياي سياه و سفيد خرده‌فروشي، مصرف‌کنندگان به دنبال مقداري رنگ هستند! آن‌ها در واقع خواهان تنوع بيشتر و شخصي‌سازي در همه جنبه‌هاي زندگي از جمله غذا هستند. نانوايي‌ها يا رستوران‌ها بايد به دنبال ارائه انواع متنوع نان‌هاي اعلاء باشند که متناسب با ذائقه متغير مصرف‌کنندگان نيز باشد.

تمايل به مصرف محصولات سنتي در حال ايجاد تغيير در بازار است. رستورانهاي زنجيرهاي به دنبال راههايي هستند تا منوهايشان را ارتقاء بخشيده و نانهاي رولي و غيره را به آنها بيفزايند. محصولات سنتي معمولا به دليل مواد تشکيلدهنده‌‌شان، مواد مغذي بيشتري داشته و زماني که به صورت تازه سرو ميشوند، مصرفکنندگان زيادي را به خود جلب ميکنند و مصرفکنندگان تمايل دارند که بعضي از نانهاي مصرفيشان به صورت سنتي توليد شود. براي مثال توليد نان رول به صورت سنتي ميتواند منجر به برآورده شدن نيازهاي نسل جوانتر شود و اگر به درستي در پروسه توليد کمپاني گنجانده شود، بازخورد خوبي از جانب مصرفکنندگان خواهد داشت البته به شرطي که کيفيت و تنوع آن نيز مناسب باشد. اگر نانوايان بتوانند رولهاي ناني به سبک سنتي توليد کنند، ميتوانند خودشان را در بازار متمايز سازند.

اگرچه، اينکه به سادگي يک محصول را سنتي بناميم يا فقط يک برچسب سنتي روي آن بزنيم، کافي نيست بلکه اينکه مواد تشکيلدهنده محصولتان چيست و همچنين ظاهر محصول نيز داراي اهميت است. موفقيت در توليد نانهاي رول سنتي به پروسهاي نياز دارد که به خمير اجازه ميدهد طعم و ساختارشان بهتر شود.

محصولات سنتي معمولا به معني خميرهاي نرم و داراي هيدراسيون بالا هستند که زمان استراحت خميرشان بالا است و در آنها از خميرهاي ترش استفاده ميشود. همچنين استفاده از بهبوددهنده در اين نانها کم بوده يا اصلا وجود ندارد. پردازش خميرهاي نرم ميتواند يک چالش باشد زيرا آنها تمايل بيشتري به چسبندگي داشته و بدين ترتيب سختتر پردازش ميشوند.

در حالي که محصولات سنتي داراي تفاوتهاي ساختاري و فرمولبندي هستند، اين امکان براي نانواييها وجود دارد که تنوع را در خط توليدشان به کار گيرند.

نانواييهايي که ميخواهند تغييراتي را در نانهاي روليشان ايجاد کرده و آنها را به صورت سنتي درآورند، بهتر است با ايجاد تغيير در ظاهر محصولشان شروع کنند. براي ايجاد تغيير در نانهاي رول و داشتن ظاهري سنتيتر، شکل نان نقش مهمي را ايفا ميکند. براي ايجاد تغيير در نانهاي رولي و به دست آوردن ظاهري سنتيتر، روغن ميتواند جلوي چسبنده شدن را گرفته و به شما کمک کند تا ظاهري بهتر به دست آوريد.

داشتن نان رولي سنتي روي خط توليد اصلي نانواييتان ميتواند با تغييرات کوچک آغاز شود و سپس به سوي تغييرات بزرگتر سوق پيدا کند. براي توليد نانهاي سنتي، بايد با خمير با احتياط رفتار شود و تجهيزات توليدي نيز بايد اين توانايي را داشته باشند که با خميرهاي مخصوص و سنتي کار کنند.

به صورت کلي، توليد نان سنتي يعني اينکه حتيالامکان با لطافت با خمير برخورد شود و تجهيزات بايد قادر باشند که با خميرهاي مخصوص و همچنين خمير نانهاي سنتي کار کنند که بهترين مورد اين است که اين اتفاق در خطوط توليد يکسان روي دهد. ميتوان از انواع گوناگوني از کمکهاي غير چسبنده مانند آرد و روغن در زمان لزوم استفاده کرد تا کار با اين خميرهاي نرم راحتتر شود.

توليد نانهاي رول سنتي همچنين به زمان استراحت بيشتري نياز دارد. قبل از انجام هرگونه تنظيماتي، نانواييها بايد کل پروسه را در نظر بگيرند. ديگر تغييراتي که در تنظيمات روي ميدهد نيز ميتواند مزايايي داشته باشد. اگر ميخواهيد به نتيجه مطلوب برسيد بايد تا حد ممکن، تغييرات کوچک روي خط توليد و فرمول ايجاد کرده و کم کم به محصول نهايي مورد نظرتان برسيد. اگر نتيجه نهايي با چيزي که ميخواهيد مطابقت نداشت، مواد زيادي را نيز هدر ندادهايد.

اگر محصولات سنتي به تنظيمات بيشتري نياز داشته باشند، تجهيزات مختلفي براي انجام آن در بازارها عرضه شدهاند. دو دستگاهي که براي توليد نان سنتي به تغيير نياز دارند، تقسيمکنهاي خمير و فرها هستند. معمولا پروسه توليد محصولات نانوايي سنتي، کندتر بوده و تقسيمکنها فشار کمتري را وارد ميکنند.

براي مثال کمپاني Reiser براي بهبود عملکرد تقسيمکنهاي Vemag خود ميتواند محصولات سبک سنتي را با اندازهگيري بهتر و همچنين کيفيت بالاتر انجام دهد. اين کمپاني معمولا با ديگر تامينکنندهها کار ميکند تا نتيجه مطلوب بگيرد.

فرانکو فوساري، صاحب و مدير تجاري Minipan براي دستيابي به ناني سنتي در کارخانهها، استفاده از خط توليد نانهاي سنتي r_evolution را پيشنهاد کرده است. اين سيستم ورقهکننده همراه خط چندکاره ارائه ميشود تا با تکنيکي بهخصوص به خمير شکل مطلوب دهد.

بايد سيستم فر نيز در توليد اين محصولات در نظر گرفته شود زيرا نانهاي سنتي معمولا روي سطحي سنگي پخته ميشوند و فر بايد طبق نياز توليدي اين نانها، توليد يا تنظيم شود. مثلا فرهاي Erica Record را ميتوان براي محصولات سنتي استفاده کرد زيرا با طراحي که دارد، ميتواند براي توليد محصولات گوناگون با اندازه و سرعت متفاوت استفاده شود.

نه تنها همه تجهيزات چندکاره اجازه ميدهند تا محصولات سنتي در يک خط، توليد شوند بلکه به نانواييها اين امکان را ميدهد تا براي ترندهايي که در آينده ممکن است به وجود آيد نيز مورد استفاده قرار بگيرند. زماني که تصميم به توليد چنين محصولاتي ميگيريد، تلاش کنيد تا راهحلهايي به دست آوريد که مواردي فراتر از چالشهاي کنوني توليدي شما را رفع کند. مطمئنا شما به تجهيزاتي احتياج داريد که نيازهايتان را تا حداقل 10 سال آينده و حتي بيشتر رفع کند. براي توليد محصولات سنتي جديد، تجهيزاتي را پيدا کنيد که بيشترين تنوع را ارائه داده و داراي انعطاف است. هرچه بتوانيد با يک دستگاه، محصولات متنوعتر و بيشتري توليد کنيد، برايتان بهتر است.