ارسال به دوست  نسخه چاپي 

باید به دغدغه‌های نانوایان رسیدگی شود

بالاخره پس از چند سال، نانوايان تهران نرخ گرفتند و رضايت نسبي را مي‌توان از توليد باکيفيت نان و رضايت مشتريان از خريد نان، مشاهده کرد.

مشتري حاضر است نان را با نرخي کمي بيشتر خريداري کند اما کيفيت داشته باشد؛ اين حرف را پيرمردي که در صف نانوايي ايستاده بود به زبان آورد و نانوا با لبخندي کلام را تأييد کرد.

در اين ميان بانويي گفت که بيشتر بيماريها از نان است و مردم ديگر به دنبال نان سبوسدار هستند. آنها ميدانند که نان سبوسدار چه خاصيتي دارد و به دنبال نان باکيفيت هستند.

 بله، اين مکالمات نشان ميدهد که به تدريج فرهنگ مصرف نان اصلاح ميشود و مردم به سمت نان باکيفيت ميروند. اين يک تلاقي ميان فرهنگ و سنت است و نگاهي مثبت در ميان افکار جامعه جريان يافته و نانوايان هم ديگر به دنبال توليد باکيفيت نان و رضايت مردم هستند. آنها هم مي‌‌خواهند کمتر تخلف کرده و از محصولات پرخطر استفاده کنند.

به دنبال رواج اين ديدگاه، شايد تا چند سال آينده رقابت ميان نانوايان سنتي بيشتر از گذشته توفيق داشته باشد و ديگر کمتر نانوايي را بيابيم که نان بيکيفيت توليد ميکند. اما همه اين موارد در گرو آن است که به خواسته نانوايان توجه و به دغدغههايشان رسيدگي شود. نانوايان قشري هستند که ميتوان به تدريج از طريق آنها سلامت را به جامعه تزريق کرد.