ارسال به دوست  نسخه چاپي 

به نان عشق اضافه می‌کنم

نانوايي شغلي است که در تمام مراحل آن از چانه‌گيري تا گرفتن خمير و پهن کردن آن در تنور، عشق جاري است.

 

محمدحسين عبدالرحيمي، يکي از نانواياني است که 40 سال است در اين نانوايي سنتي از عشق سخن ميگويد و در اين سالها نان تافتون و لواش توليد ميکند.

وي در گفتوگو با خبرنگار نگاه هستي گفت: بيشتر مردم از کيفيت نان ناراضي هستند تا نانوايان! اما در اين مدت نان سنتي به دليل کيفيتي که به لحاظ داشتن سبوس داشته، در سبد غذايي مردم جايگاهي ويژه پيدا کرده است.

وي افزود: ما سعي داريم از تخصص خود در توليد نان استفاده کنيم تا مشتريان از کيفيت راضي باشند.

عبدالرحيمي که نانواي يارانه‌‌ايپز است، ادامه داد: از نحوه تأمين آرد و تبعاً از کارکرد سامانه بسيار راضي هستيم.

وي با اشاره به شغل نانوايي بيان کرد: نانوايي شغلي است که اگر نانوا نگاهي عاشق به شغلش داشته باشد و به عنوان وظيفه به آن نگاه کند، با توفيق همراه است اما اگر به دنبال کسب درآمد باشد، به موفقيت دست نخواهد يافت و اين نگاهي کلي است که بايد در همه شغلها به آن توجه شود.

عبدالرحيمي اظهار کرد: به گفته مردم، نانوايي خوشنام هستم که همه از نان من رضايت دارند و وقتي به من ميگويند نان خوشمزه است، ميگويم به آن عشق اضافه کردهام.

اين نانوا در پايان گفت: مردم خانواده من هستند و به همين دليل تلاش ميکنم نان باکيفيت توليد کنم.