ارسال به دوست  نسخه چاپي 

دفاتر خدمات بهداشت، کاهش تخلفات نانوایی را به دنبال داشته است

در طي چند سال اخير، بهداشت واحدهاي نانوايي دگرگون شده به گونه‌اي که طبق گفته‌هاي رئيس سازمان تعزيرات، شکايت از نانوايان کاهش داشته است.

نانوايان قشري هستند که به سلامتي مصرفکننده گره خوردهاند و در اين ميان توجه به بهداشت نانواييها از جمله نکاتي است که بايد به آن توجه کرد. بهداشت محيطي، مهمترين رکن در يک واحد نانوايي است که به دليل شمار فزاينده واحدهاي نانوايي، رسيدگي به بهداشت محيطي آنها يکي از مهمترين موضوعات قابل تأمل است.

 در کنار بهداشت محيطي، توجه به بهداشت فردي هم از نکات قابل توجه است. کارشناسان وزارت بهداشت با ايجاد دفاتر خدمات بهداشتي توانستهاند، به ميزان قابل توجهي در رسيدگي به بهداشت واحدهاي نانوايي اهتمام بورزند و در اين مسير توفيقات بسياري حاصل شد. دفاتر خدمات بهداشتي که از نخستين روزهاي فعاليت خود با حواشي مواجه بود، اکنون توانسته در ميان نانواييهاي سنتي هم جايگاهي ويژه داشته باشد.

مشکلات اقتصادي نانواييهاي سنتي، نقش بسزايي براي کاهش اين مشکلات داشته و بايد بتوانيم فرهنگسازي و آگاهي در زمينه بهداشت نانوايي را تقويت کنيم چرا که با سلامت مردم گره خورده است.