ارسال به دوست  نسخه چاپي 

توزيع نان در مدارس، اقدامي که مجلس از آن حمايت مي‌کند

مي‌گويند نان در فرهنگ عمومي مردم ايران، يک سمبل است و همواره در طول تاريخ بر ارزش آن تأکيد شده است. سالانه براي توليد نان و رسيدن آن به دست مردم، يک ميليون نفردر کشور تلاش مي‌کنند بنابراين بايد با استفاده از اين قابليت در فرهنگ عمومي و اجتماعي کشور،از نان به عنوان کالايي فرهنگي و سلامت‌محور بهره بگيريم.

 

يکي از اموري که در اين ميان حائز اهميت است، تغذيه دانشآموزان است. سالها پيش دولتمردان مدتي به موضوع پرداختند اما طرحشان نيمهتمام ماند. امروزه دانشآموزان به ويژه در استانهاي کمتر برخوردار، نياز دارند تا شيوه تغذيهشان اصلاح شود. در همين راستا چندي پيش يزدان سيف در نشست با معاون آموزش ابتدايي وزارت آموزش و پرورش بر لزوم همفکري و اقدام مشترک براي ارتقاء فرهنگ زنجيره تأمين گندم، آرد و نان تأکيد کرد.اصولاً مدرسه پس از خانواده نقش بسزايي در فرهنگسازي دارد و نبايد اين نکته را به فراموشي بسپاريم که حدود 10 ميليون نفر دانشآموز مقطع ابتدايي در کشور داريم که بهترين جايگاه را براي آموزش مصرف صحيح نان در کشور دارند.

 

 

کوچکينژاد، عضو کميسيون آموزش مجلس درباره اقدام براي عرضه نان در مدارس گفت: بايد تغذيه سالم را از مدارس آغاز کنيم، آن هم با نانهايي که غني شدهاند.

وي افزود: هرچه براي تأمين سلامت کودکان گام برداريم، باز همکم است چرا که کودکان ما به تغذيه سالم نياز دارند.

اين نماينده مجلس با اشاره به اينکه آموزش و پرورش نقش مهمي در سالمسازي جسم و روان کودکان دارد، تأکيد کرد: بايد با برگزاري جلسات و همفکري با يکديگر،براي تأمين نان سالم و تغذيه مناسب براي کودکانمان تلاش کنيم و در اين راه مجلس همگام با مسئولين خواهد بود.

به راستي نياز است که دانشآموزان را با نان و مسائل مربوط به آن آشنا کنيم. در اين رابطه کارهايي در گذشته انجام شد اما متأسفانه ناتمام ماند،هرچند ميتوان اميد داشت با همبستگي و همفکري وزارتخانه آموزش و پرورش و سازمانهاي دولتي، اين موضوع عملياتي شود.

ابطحي، عضو ديگر کميسيون آموزش و پرورش مجلس شوراي اسلامي هم با استقبال از طرح توزيع نان در مدارس گفت: دولت بايد بودجهاي براي اين موضوع تعريف کند.

اين نماينده مجلس تأکيد کرد: تأمين نان سالم براي دانشآموزان، بايد يک دغدغه باشد. در سالهاي قبل از انقلاب نانهاي فاقد کيفيت ميان دانشآموزان توزيع ميشد لذا بايد اين حساسيت را داشته باشيم که تمام شرايط براي توزيع نان در مناطق به ويژه کمتر برخوردار، با دقت بيشتري پيگيري شود.

بنابراين توزيع نان در مدارس ميتواند فصل مشترکي ميان دولت، وزارتخانه و مجلس باشد تا در اين ميان بتوانيم سهم کودکان اين سرزمين را از تغذيه سالم برآورده کنيم.