ارسال به دوست  نسخه چاپي 

رئیس ایکوم در گفت‌وگوی اختصاصی با نگاه هستی مطرح کرد:

حمایت از بخش خصوصی در راه‌اندازی موزه‌ صنعت آرد و نان

سیداحمد محیط طباطبایی، رئیس ایکوم و مشاور رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی درباره نخستین موزه آشپزخانه صنعتی جهان گفت: بدون شک راه‌اندازی این موزه اقدامی بزرگ است. قطعاً این موزه اول راه است و روز به روز باید شکل کامل‌تر، بهتر و وسیع‌تری به خود بگیرد.

 

وی در گفت‌وگو با خبرنگار نگاه هستی بیان کرد: این یک اتفاق عالی است و این اتفاق می‌تواند الگویی برای سایر کارخانه‌های ماکارونی یا کارخانه‌های مختلفی باشد که در ایران هستند و می‌توانند با توجه به برند خود، موزه خود را احداث کنند.

رئیس ایکوم ادامه داد: برای همین شرکت گازسو با مدیریت مهندس کاشانی، الگویی در این زمینه برای سایر برندها و شرکت‌ها است.

محیط طباطبایی در پاسخ به پرسش ما درباره حمایت از راه‌اندازی موزه در صنعت آرد و نان گفت: قطعاً ما از تمام بخش‌ خصوصی در حوزه این صنعت پشتیبانی می‌کنیم. در واقع موزه را بخش خصوصی باید ایجاد کند و رونق ببخشد و باید توجه داشته باشند که بخشی از اقتصاد برندینگ، احداث موزه است.

وی در ادامه درباره نقطه قوت این موزه اظهار کرد: راه‌اندازی این موزه در صنعت آشپزخانه و تفکری که در پس آن است که این کارخانه در وسط شهر صنعتی و در فضای صنعتی ایجاد شود، امری بسیار مهم است اما بخشی از موزه که ظروف، آرد و گندم در آن به نمایش گذاشته شد، با توجه به اینکه ایران اولین کشوری است که گندم در آن اهلی شده است و گندم اساس غذا را تشکیل می‌دهد، بسیار جالب بود ضمن اینکه قطعاً موزه‌ای به اسم گندم (آرد گندم) نیاز است.

رئیس ایکوم در پایان گفت: سازمان FAO در ایتالیا، بذرهای ایرانی را که مقاومت بالایی دارند، جمع‌آوری کرده است در صورتی که کشور ما از آمریکا گندم وارد می‌کند. با توجه به اینکه امروزه به سمت تغییرات اقلیمی و بحران جهانی می‌رویم پس حتماً دست اندرکاران آرد و گندم باید موزه داشته باشد.

 

خبرنگار: ساناز مرادیان عنبران