ارسال به دوست نسخه چاپي
مسئول کنترل کیفیت کارخانه آرد بانه:
آزمایشگاه کارخانه آرد بانه، پل ارتباطی با مشتریان
مسئول کنترل کیفیت کارخانه آرد بانه گفت: واحد کنترل کیفیت کارخانه آرد بانه، همزمان با راهاندازی کارخانه تشکیل شده و شامل بخشهای آزمایشگاه، واحد دریافت مواد اولیه، واحد بهداشت و ایمنی و واحد ارتباط با مشتری است.
احمد امینزاده در گفتوگو با خبرنگار نگاه هستی بیان کرد: آزمایشگاه کارخانه آرد بانه شامل بخشهای شیمیایی و میکروبی و آزمایشگاه پخت (در دست ساخت)، با بهرهگیری از بهترین دستگاههای داخلی و خارجی موجود و پرسنل مجرب و دلسوز، کنترلهای لازم را روی مواد اولیه و محصولات تولیدی انجام میدهد. وی با بیان اینکه تکنولوژی کارخانه آرد بانه، بهروز و مطابق با استاندارد است، تصریح کرد: با توجه به نوسازی و بهروزرسانی خط تولید و بهرهگیری از تکنولوژی بولر سوئیس در سال ۱۳۹۹، هماکنون امکان تولید انواع آرد با درصدهای مختلف استخراج از جمله آرد کامل، فراهم است. به گفته مسئول کنترل کیفیت کارخانه آرد بانه، در این کارخانه امکان تولید و عرضه آرد کامل با کیفیت مناسب در صورت نیاز مشتری در هر زمان وجود دارد. امینزاده در ادامه با بیان اینکه بخش ارتباط با مشتریان، اولین و فعالترین بخش کنترل کیفیت است، اظهار کرد: جلب رضایت حداکثری مشتری با در نظر گرفتن حقوق کامل مصرفکننده نهایی، اولویت این واحد آردسازی است از این رو این کارخانه با ایجاد پل ارتباطی مستمر بین بخش کنترل کیفیت و مشتریان، امکان تعامل و دسترسی آسان را برای مشتریان فراهم آورده است. وی در پایان به اقدامات واحد کنترل کیفیت کارخانه آرد بانه در زمینه مشتریمداری اشاره کرد و گفت: نظرسنجیهای مدون، دریافت انتقاد و پیشنهاد در هر مرحله، بازرسیهای دورهای از سطح عرضه محصول، ایجاد بستر مناسب و قابل اطمینان در فضای مجازی جهت بحث و تبادل نظر، اطلاعرسانی به منظور تأمین خواستهها و رفع نواقص در سریعترین زمان، از جمله اقدامات واحد کنترل کیفیت در خصوص مشتریمداری است. خبرنگار: ساناز مرادیان عنبران