ارسال به دوست  نسخه چاپي 

مدیرعامل کارخانه آرد ممتاز تبریز:

تصمیمات یک‌شبه دولت، تولید را به مخاطره می‌اندازد

مدیرعامل کارخانه آرد ممتاز تبریز بیان کرد: کارخانه آرد ممتاز تبریز با مدیریت فعلی، در سال ۱۳۹۳ فعالیت خود را آغاز کرد. این واحد آردسازی سالانه ۱۲۰ هزار تن ظرفیت تولید دارد و دارای دو خط تولید است که تکنولوژی آن از کشورهای ترکیه و آلمان، تجهیز شده است. سیلوی این شرکت نیز با ظرفیت ۲۴ هزار تن از تکنولوژی کشور ترکیه است.

 

اصغر شادمان در گفتوگو با خبرنگار نگاه هستی با بیان اینکه ما در این کارخانه قابلیت تولید انواع آردهای موجود و تخصصی در بازار را داریم، گفت: در این کارخانه، انواع آرد نیمهیارانهای و یارانهای تولید میشود و ما بیشترین میزان تولید و فروش آرد را داریم.

وی با اشاره به دغدغه امروز تولیدکنندگان آرد در کشور اظهار کرد: اکنون مهمترین دغدغه ما، تأمین سرمایه در گردش است و با این سیاستی که در سال جاری به کار گرفته شده و قیمت گندم صنف و صنعت از ۲۷۰۰ تومان به 12 هزار تومان افزایش یافته است، یک کارخانه آرد به سرمایه در گردش قابل توجهی نیاز دارد که در مقایسه با سالهای گذشته، ۵۰ برابر شده است.

مدیرعامل کارخانه آرد ممتاز تبریز افزود: یک شرکت، زمانی میتواند در بازار رقابتی باشد که مواد اولیه مورد نیازش تأمین شود در غیر این صورت شرایط کار دشوار خواهد شد.

شادمان در ادامه درباره سیاست خرید گندم ۸۹ روزه تصریح کرد: زمانی که برای تسهیلات به بانک مراجعه میکنیم، باید ضمانتنامههای مورد نیاز وام را تأمین نماییم که اکنون بانک برای ارائه تسهیلات، از ما ضمانتنامههای ملکی میخواهد و به همین دلیل است که تسهیلات گندم ۸۹ روزه، کار را برای ما دشوار میکند حال آنکه یک واحد تولیدی باید شرایط آسانی برای تولید داشته باشد.

وی در بخش دیگری از گفتههای خویش با بیان اینکه کارخانه آرد ممتاز تبریز یکی از منتقدین طرح ۸۹ روزه گندم است، اظهار کرد: دولت میتواند از طریق طرح گندم امانی، با توجه به نیاز کارخانههای آرد هر استان، گندم را به آنها تخصیص دهد و در ازای آن، ضمانتنامهای تنظیم کند تا شرایط برای تولید، آسان شود.

شادمان در پایان گفت: یک واحد تولیدی، مکانی برای تولید و عرضه محصولات است و دولت نباید با تصمیمات یکشبه خود، چالشهایی را برای واحدهای تولیدی به وجود آورد.