ارسال به دوست  نسخه چاپي 

مسئول کنترل کیفیت کارخانه آردسازی ستاره خباز آذر:

آزمایشگاه، قلب کارخانه آرد است

مسئول کنترل کیفیت کارخانه آردسازی ستاره خباز آذر گفت: آزمایشگاه این کارخانه، یکی از پیشرفته‌ترین و مجهزترین آزمایشگاه‌ها در بین کارخانه‌های آرد کشور است.

 

 

فاطمه شهباززاده مقدم در گفتوگو با خبرنگار نگاه هستی بیان کرد: 7 سال است که به عنوان مسئول کنترل کیفیت در کارخانه آردسازی ستاره خباز آذر مشغول به فعالیت هستم.

وی افزود: آزمایشگاه کارخانه آردسازی از بخشهای شیمیایی و میکروبی و همچنین آزمایشگاه پخت به طور مجزا، تشکیل شده و از آخرین تکنولوژی روز آزمایشگاهی برخوردار است.

مدیر کنترل کیفیت کارخانه آردسازی ستاره خباز آذر ادامه داد: در این آزمایشگاه با توجه به برخورداری از آخرین دستگاههای روز دنیا، کیفیت آرد و گندم در سریعترین زمان ممکن بررسی میشود. مهمترین دستگاههای آزمایشگاه نیز دستگاه NIT و دستگاههای اکستنسوگراف و فارینوگراف است و ما میتوانیم آزمایشهای رئولوژیکی خمیر را با بهترین کیفیت انجام دهیم.

شهباززاده مقدم در بخش بعدی گفتههای خویش با اشاره به مشتریمداری در این واحد آردسازی اظهار کرد: با همه مشتریان در ارتباط هستیم و با برخورداری از بخشی تحت عنوان صدای مشتری، میتوانیم از کیفیت آرد باخبر شویم و اگر مشکلی در این زمینه مطرح شود، با نمونهبرداری از آرد استفاده شده، مشکل آن واحد نانوایی را مرتفع کنیم.

وی در پایان گفت: آزمایشگاه، قلب کارخانه آرد است و رسیدگی به ثبات کیفیت، به این بخش مربوط میشود بنابراین مسئولین کنترل کیفیت از حساسیت شغلی خاصی برخوردار هستند چرا که رضایت مشتریان برای ما مهم است. از مدیریت کارخانه آردسازی ستاره خباز آذر هم به دلیل فراهم کردن تجهیزات لازم برای دقت و کیفیت هرچه بیشتر در تولید محصول، سپاسگزاریم.

 

خبرنگار: شبنم صیادی