ارسال به دوست  نسخه چاپي 

عرضه‌ فرموتئین برای ارتقای فیبر و پروتئین محصولات نانوایی

کمپانی CK Ingredients، فرموتئین را معرفی کرده است که یک ماده غذایی تخمیر شده با 48 گرم پروتئین خام و 35 گرم فیبر در هر 100 گرم است. این ماده می‌تواند از انواع منابع غیر‌حساسیت‌زا و فاقد گلوتن، از جمله سیب‌زمینی، ذرت و چغندر قند تولید شود.

 

به گزارش نگاه هستی به نقل از Bakingbusiness، فرموتئین که به صورت پودر خشک موجود است دارای اسید آمینه ضروری مشابه گوشت و همچنین خاصیت ایجاد پیوند با آب است. این ماده بیرنگ، بیبو و بدون طعم، باعث ایجاد حسی خوشایند در دهان میشود. این پودر، پتانسیل استفاده در میانوعدهها، محصولات نانوایی، بارهای پروتئینی، پاستا، رشته فرنگی و غلات صبحانه را دارد و جایگزین گوشت است.

فناوری تولید این ماده، ترکیبی از میکروارگانیسمهای اختصاصی و فرایند دمآوری را شامل میشود که فرایندی پایدار است. برای تولید فرموتئین، آب و دی اکسید کربن کمتری تولید میشود و به انرژی کمی نیاز است.