ارسال به دوست  نسخه چاپي 

تولید اسپاگتی بدون گلوتن برای اولین بار

شرکت تولید مواد غذایی گیاهی Zenb، نودل اسپاگتی را به لیست محصولات ماکارونی بدون غلات خود اضافه می‌کند. این اسپاگتی 100 درصد از نخود زرد تولید شده و بدون گلوتن، وگان و عاری از اصلاحات ژنتیکی است و هر وعده از آن شامل 17 گرم پروتئین و 11 گرم فیبر است.

 

به گزارش نگاه هستی به نقل از Foodbusiness news، رئیس بازاریابی Zenb Us  گفت: ما قصد داریم مصرف‌کنندگان از محصولات گیاهی لذت ببرند و همچنان بافت ماکارونی کلاسیکی را که دوست دارند هم حس کنند. ما بنا به خواسته مشتریان خود در حال توسعه اسپاگتی با نخود زرد هستیم.

به گفته این شرکت، در تلاش برای کاهش ضایعات مواد غذایی، به حداکثر رساندن محتوای فیبر و پشتیبانی از کشاورزی پایدار، ماکارونی‌ها با استفاده از نخود زرد و حبوباتی که معمولاً دور ریخته می‌شوند، تولید شده‌اند.