ارسال به دوست  نسخه چاپي 

تلاش دولت برای رفع چالش‌های تولیدکنندگان صنعت غذا

نمایشگاه آگروفود سال جاری با حضور و استقبال فعالان صنعت غذا و شرکت‌های خارجی برگزار شد. این نمایشگاه در حالی کار خود را آغاز کرد که کاهش بیماری کرونا، بستری را فراهم ساخته بود تا هیجان در میان فعالان صنعت غذا برای رونمایی از آخرین دستاوردها و محصولاتشان ایجاد شده باشد.

 

 

در بیست و نهمین نمایشگاه آگروفود، فعالان صنعت غذا گرد هم آمدند تا نشان دهند این صنعت همواره در تولید و عرضه، پویا است و پتانسیل‌های قابل توجهی دارد.

در افتتاحیه این نمایشگاه، علی آقامحمدی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و مشاور اقتصادی مقام معظم رهبری با هیأت همراه، از تعداد زیادی از غرفه‌ها و سالن‌ها بازدید کرد و پای درددل و حرف‌های غرفه‌داران نشست.

گفتنی است از جمله مشکلات تولیدکنندگان حاضر در نمایشگاه آگروفود، مشکلات گمرکی و بانکی بود که آقامحمدی با توجه به پتانسیل صنعت غذا در ایران، ابراز امیدواری کرد که با برگزاری جلسات، بتوانند این چالش‌ها و مشکلات را مرتفع کنند.

یکی از نکات قابل توجه در مراسم افتتاحیه نمایشگاه آگروفود، حضور دیمیتری کارتسوف، سفیر جمهوری بلاروس در جمهوری اسلامی ایران و هیأت همراه بود که جهت تعامل با ایران در زمینه صنعت غذا، ابراز علاقه و تمایل کرد.