ارسال به دوست نسخه چاپي
هلدینگ رازی، تولید دستگاههای آزمایشگاهی ساخت ایران را اعتبار بخشید/ فارینوگراف و اکستنسوگرافهای شرکت رازی چه ویژگیهایی دارند؟
شرکت رازی با بهرهگیری از علم روز دنیا و تجربیات اثربخش مدیران ارشد شرکت ماشینسازی اراک، اقدام به تولید دستگاه فارینوگراف و اکستنسوگراف با ویژگیهای منحصر بهفرد نموده که این ویژگیها باعث متمایز شدن این دستگاه نسبت به سایر دستگاههای موجود در بازار حتی نمونههای خارجی شده است.
مهندس عبدلی، دکترای مکانیک و سرپرست تیم طراحی و تولید شرکت اراک و مدیر طراحی ساخت شرکت رازی در خصوص مشخصات فنی و قابلیتهای ویژه دستگاه فارینوگراف و اکستنسوگراف ساخت شرکت تکنولوژی گستر رازی، از شرکتهای زیرمجموعه هلدینگ رازی، اظهار کرد: دستگاه فارینوگراف و اکستنسوگراف، دستگاهی است که برای ارزیابی ویژگیهای رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد و خصوصیات تولید آن در صنایع آسیابانی و پخت، مورد استفاده قرار میگیرد. پارامترهایی که از طریق این دستگاه مورد ارزیابی قرار میگیرد، کاملا تخصصی بوده و دیدی باز از فرایند تولید برای هر محصول را برای کاربران خود ارائه میکند. این پارامترها به شرح زیر هستند؛ · اندازهگیری میزان جذب آب آرد · اندازهگیری کیفیت کشش، میزان چسبندگی، الاستیسیته و قدرت پخت خمیر در هیدراسیون ثابت و متغییر · تعیین مقاومت خمیر به تغییر شکل · تعیین بازده و حجم نان · تعیین پارامترهای مربوط به استراحت خمیر و تعیین زمان بهینه برای مخلوط کردن خمیر در میکسر از طریق تعیین میزان کیفیت گلوتن · آنالیز نمونهها در شرایط کاملا کنترل شده از نظر رطوبت و دما در اتاقکهای تخمیر · مناسب برای انواع گندمهای نرم، سخت و دوروم · مناسب جهت بررسی دقیق میزان اختلاط گندم و تاثیر افزودنیها بر آردهای مختلف مهندس بیکمحمدی، کارشناس رئولوژی و مدیر توسعه فناوری شرکت رازی نیز درباره قابلیتهای ویژه دستگاه فارینوگراف و اکستنسوگراف شرکت رازی مدل Ariya گفت: این دستگاه از قابلیتهای شایان توجهی برخوردار است که در ادامه به آنها اشاره شده است؛ - هیدراتاسیون اتوماتیک و دستی خمیر (این امکان را به کاربران دستگاه میدهد که به صورت انتخابی، میزان جذب آب آرد را به طور دستی یا اتوماتیک به دست آوردند) - امکان انتخاب پروتکلهای مختلف برای انجام آزمون - کمک به انتخاب افزودنیهای مناسب (گلوکز اکسیداز، اسید اسکوربیک و غیره) با توجه به ویژگیهای رئولوژیکی خمیر - کمک به ترکیب مناسب نمونههای آرد با توجه به ویژگیهای مد نظر - امکان تشخیص آلودگی با حشرات یا سنزدگی با ارائه منحنی جدا از منحنی فارینوگراف و اکستنسوگراف - امکان مشاهده کوچکترین تغییرات به وجود آمده در خمیر در اثر افزودن افزودنیها یا تغییرات به وجود آمده در سیستم تولید محصول - کالیبراسیون بسیار راحت از هر جای دنیا - تکرارپذیر بودن انجام آزمونها بدون تغییرات به علت تغییر در مکانیزم دستگاه - سیستم نمایش و مانیتور لمسی - امکان باز و بسته شدن دربهای اتاقک تخمیر و قسمت رولکن و چانهگیری خمیر به صورت اتوماتیک و دستی (به این جهت که در مواقع قطعی برق، امکان خارج کردن نمونهها وجود داشته باشد) - امکان دید داخل محفظههای تخمیر در مانیتور دستگاه اکستنسوگراف - تزریق اتوماتیک و دستی رطوبت به اتاقکهای تخمیر در مواقع ضروری - سهولت باز و بسته شدن قسمت رولینگ دستگاه (قسمت رولکن) جهت پاکسازی این قسمت در مواقع مورد نیاز - دربهای مانیتوردار اتاقکهای تخمیر که میزان رطوبت، دما و زمان تست را نمایش میدهد. - حذف استفاده از تایمرهای دستی و جایگزینی تایمرهای هوشمند با قابلیت تنظیم به صورت کاملا الکترونیکی و قابلیت ایجاد آلارمهای تایم و پیغامهای خطا به صورت سخنگو - حذف مشکل چسبندگی خمیر به قالبهای نگهدارنده در اتاقکهای تخمیر (حذف استفاده از مواد چربکننده و روغنی زیرا روغن خود یک امولسیفایر بوده و باعث تغییر در نتایج آزمون میشود) - حذف پارامترهایی که تاثیر منفی بر محاسبه آنالیز عملیات کشش و مقاومت خمیر میگذارد که باعث افزایش دقت آزمایش میشود. - تمام قطعات استفاده شده در بدنه این دستگاه از آلومینیومهای سری ۷۰۰۰ وارداتی و به صورت کاملا آنادایز شده است و همه قطعات الکترونیکی و مکانیکی این دستگاه از معتبرترین برندهای اروپایی است. - تغییر در نوع متریال استفاده شده و آنادایز قطعات دستگاه به منظور جلوگیری از خوردگی و افزایش مقاومت و طول عمر دستگاه - دقت بالای لوتسل دستگاه در اندازهگیری از 0/1 تا 0/001 (قابلیت اندازهگیری کشش و مقاومت خمیر با دقت 0/001) برای اولین بار در دنیا که باعث میشود کوچکترین واکنشها و تغییرات به وجود آمده روی خمیر در اثر اضافه نمودن افزودنیها یا تغییرات به وجود آمده در سیستم تولید را نمایش دهد.