ارسال به دوست نسخه چاپي
تقسیم سریع و مقرون بهصرفه خمیر
به گزارش نگاه هستی و به نقل از British baker، هندتمن میگوید با توجه به افزایش هزینههای مواد اولیه و تقاضای محصولات نانوایی، سرعت و دقت در تقسیم خمیر هرگز مهمتر از حالا نبوده است. با این اوصاف، اصول لازم برای دستیابی به این هدف چیست؟
بدون کمک، تقسیم خمیر میتواند کاری دشوار باشد و با توجه به سبک زندگی امروزی، نانواییها و تولیدیهای تاسیساتی، شلوغتر از همیشه هستند. از آنجا که یک بیزینس فعال برای تجهیزات مورد نیاز خود در آینده، برنامهریزی میکند، در نظر گرفتن مزایای داشتن ماشینهای نانوایی مهم است؛ خصوصا ماشینی که خمیر را به قطعاتی با اندازه ثابت تقسیم و گرد میکند و این کارها را در عرض چند ثانیه به جای چند دقیقه انجام میدهد بنابراین هنگام بررسی خرید تقسیمکنندههای خمیر، نانوایان باید تحقیقاتی کامل در مورد همه جوانب انجام دهند. نوع خمیری که با آن کار میکنید، مهم نیست. مهمترین چیز، دقت در تقسیم، برش و گرد کردن خمیر است. بدین ترتیب، جستوجو و یافتن یک تقسیمکننده مناسب خمیر، ضروری است زیرا نقش این بخش از تجهیزات در تعیین کیفیت محصولات، مهمتر از روند تولید محصولات است. در گذشته، اکثر تقسیمکنندهها محدود بودند و فقط میتوانستند به تولید طیف کمی از محصولات بپردازند و به چندین دستگاه نیاز بود. با این حال، سیستمهای مدرن تقسیم خمیر، اکنون انعطافپذیرتر هستند و به نانوایان این امکان را میدهند که طیف وسیعی از محصولات را با این دستگاه اداره کنند. نانوایان همچنین باید توانایی تقسیمکننده را برای کار با خمیرهای سفت و مرطوب و البته بدون ایجاد آسیب ساختاری در آنها در نظر بگیرند. تولیدکنندگان تجهیزات نانوایی با ماشینآلات انعطافپذیرتر و طراحی بهداشتیتر که امکان تمیز کردن و نگهداری راحتتر را فراهم میکند، به نیازهای نانوایان پاسخ دادهاند. عامل مهم دیگر که اغلب نادیده گرفته شده، هزینه نگهداری است. سرویس منظم برای طولانی شدن طول عمر تجهیزات نانوایی، حیاتی است. در گذشته، بسیاری از تقسیمکنندههای خمیر از روغن استفاده میکردند که ممکن بود پرهزینه و پردردسر باشد، همچنین با شروع فرسودگی قطعات، میزان مصرف آن نیز افزایش مییافت. با این حال، تقسیمکنندههای مدرن در حال حاضر در عین اینکه فاقد روغن هستند و هزینههای نظافت و نگهداری دستگاه را کاهش دادهاند، عملکرد بهتری نیز پیدا کردهاند و وزن خمیرها را کاملا دقیق اندازهگیری میکنند. به لطف دستگاههای تقسیمکننده بدون روغن، میتوان مصرف روغن در تولید نان را به میزان قابل توجهی کاهش داد که منجر به صرفهجویی در هزینه و بهبود کیفی میشود. عامل مهم دیگری که باید در نظر گرفت، دامنه مقیاسگذاری و سهولت تبدیل دستگاه برای تولید محصولات متفاوت است. بخشهای بررسی وزن خمیر به طور فزایندهای اهمیت مییابند و این دستگاهها قادر به تنظیم خودکار تنظیمات تقسیم بدون دخالت دست هستند. سیستمهای تقسیم خمیر و ماشینهای تقسیمبندی Handtmann سری VF 600 B و آخرین نسل VF 800 آن، کیفیت و اندازهگیری دقیق وزن محصول را ارائه میکنند. این امر باعث میشود در استفاده از مواد اولیه گرانقیمت، این دستگاه یک برتری مهم اقتصادی محسوب میشود. این سیستمها دارای طراحی مقیاسی بوده و با در نظر گرفتن سطوح مختلف عملکرد، با تولیدکنندگان در مقیاس کوچک و همچنین نانواییهای صنعتی بزرگ متناسب هستند.