ارسال به دوست  نسخه چاپي 

پیشکسوت صنف نانوایان حجیم و نیمه‌حجیم مطرح کرد:

رقابت را میان نانوایان حجیم و نیمه حجیم تقویت کنیم

عضو هیأت مدیره شرکت تعاونی اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم گفت: صدور مجوز برای واحدهای نانوایی جدید، مانع ایجاد رقابت‌ میان واحدهای نانوایی می‌شود.

 

نقره در گفت‌وگو با خبرنگار نگاه هستی بیان کرد: هدف اصلی از این طرح، ایجاد رقابت است اما آقایان می‌دانند که نان مانند سایر کالاها نیست و ما باید در یک چارچوب مشخص، این محصول را تولید و عرضه کنیم و همین موضوع باعث می‌شود که رقابت از بین برود.

وی افزود: از سوی دیگر موضوع تخصیص سهمیه آرد برای نانوایان مطرح است. چقدر دولت می‌تواند یارانه پرداخت کند؟! در چنین شرایطی، فضای کسب و کار برای نانوایان باید مهیا شود.

این پیشکسوت نانوایان حجیم و نیمه حجیم با اشاره به شمار نانوایان در شهر تهران تصریح کرد: همان‌طور که می‌دانیم، استقبال مردم از نان‌های حجیم و نیمه حجیم به نسبت نان‌های سنتی، بسیار اندک است بنابراین باید شرایط را به گونه‌ای ایجاد کنیم که سهم ۱۰ درصدی نانوایان حجیم و نیمه‌حجیم از سفره‌های مردم، بیشتر شود.

نقره در پایان گفت: نانوایان حجیم و نیمه حجیم نیازمند حمایت هستند و شرایط رقابت‌پذیری در تولید را باید برای آن‌ها ایجاد کنیم.