ارسال به دوست  نسخه چاپي 

رئيس اتحاديه نانوايان زاهدان:

تامين خميرمايه، معضل امروز نانوايان سيستان و بلوچستان

رئيس اتحاديه نانوايان زاهدان گفت: 15 سال است که توانسته‌ايم با تلاش بي‌وقفه، جوش‌شيرين را از نانوايي‌هاي استان سيستان و بلوچستان حذف کنيم.

 

محمد خدابخشي در گفتوگو با خبرنگار نگاه هستي بيان کرد: در حال حاضر مصرف خميرمايه در استان ما قابل توجه است اما به دليل قيمت بالايي که دارد، تامين آن براي نانوايان دشوار است اما آنها حاضر نيستند کيفيت را از بين ببرند و خميرمايه را تامين ميکنند.

وي افزود: با توجه به شرايط موجود براي تامين خميرمايه، نيازمند آن هستيم که مسئولان، ما را در تامين اين ماده همراهي کنند.

رئيس اتحاديه نانوايان زاهدان با اشاره به اينکه استفاده از دستگاههاي حرارت غيرمستقيم، نقش بسزايي در افزايش کيفيت نان در اين استان داشته است، تصريح کرد: يکي از نکاتي که در کيفيت نان اين استان نقش بسزايي دارد، استفاده از دستگاههاي حرارت غيرمستقيم در توليد نان است؛ 95 درصد از نانواييهاي استان سيستان و بلوچستان از دستگاههاي حرارت غيرمستقيم استفاده ميکنند البته نان در استان سيستان و بلوچستان، حجيم است و به همين علت استفاده از دستگاههاي حرارت غيرمستقيم در افزايش کيفيت نان، نقش بسزايي دارد.

به گفته وي، تنها مشکل نانوايان در اين استان، تامين بهصرفه خميرمايه است.

خدابخشي در پايان گفت: کيفيت آرد در استان سيستان و بلوچستان، مورد رضايت نانوايان است و همه نانوايان از آرد 15 درصد در پخت نان استفاده ميکنند ضمن آنکه من به تمام شهرستانهاي استان رفته و آموزشهاي لازم را به نانواييها در راستاي تامين کيفيت نان ميدهم.